Gratis Sinterklaas acties

Sinterklaas komt er weer aan! Het wordt steeds kouder en 2016 is alweer bijna voorbij. Wij hebben speciaal voor jou allemaal gratis acties en aanbiedingen verzameld voor tijdens Sinterklaas. Maar ook voor Sinterklaas gedichten en voor cadeau-inspiratie voor op pakjesavond ben je hier op de goede pagina. Profiteer van alle Sinterklaas acties en geniet van de feestdagen.

Gratis Sinterklaas 2016 Toppers

  bart-smit-verlanglijst
  »

  Win je verlanglijstje + gratis verrassing

  Maak online je verlanglijstje bij Bart Smit en maak elke 2 weken kans om echt alles wat op je lijst staat te winnen! Als jij jouw Bart Smit verlanglijstje bij een Bart Smit winkel inlevert, dan ontvang je een gratis verrassing (op=op).

  sinterklaas-kinderkleding-prijsvraag
  »

  Win 2x €50 shoptegoed Kinderkleding

  Kinderkleding.nl is op zoek naar de mooiste, grappigste of gekste rijm van dit jaar. Bekijk de actie, doe mee en maak daarmee kans op 2x €50 shoptegoed voor producten van Cakewalk en/of Twinlife op Kinderkleding.nl.

  Sint
  »

  Gratis Sinterklaas lootjes trekken

  Gratis Sint lootjes! Trek online lootjes via Sintlootjes.nl.

Tips van Sint en Piet

  gratis-sinterklaas-sms-sturen
  »

  Tip! Stuur een sms namens Sinterklaas

  Verras je kinderen met een speciale boodschap van de Sint! Via deze website stuur je een smsje naar wie je wilt met als afzender: Sinterklaas, Zwarte Piet of een naam naar keuze. Zo kun je iemand bijvoorbeeld om zijn verlanglijstje vragen of gewoon voor de gek houden. Het kost eenmalig slechts €1,30.

  sinterklaas-center-parcs
  »

  Logeren bij Sinterklaas in Center Parcs

  Het heerlijke weekendje is gekomen: je kunt nu met je hele familie bij Sinterklaas logeren. Het weekend van 4 t/m 7 december is dit jaar namelijk het weekend van Sinterklaas bij Center Parcs De Eemhof.

  rijmwoorden-sinterklaas
  »

  Gratis rijmwoorden zoeken

  Iedere hulpsinterklaas heeft af en toe inspiratie nodig voor zijn of haar gedicht. Op deze site vind je nou net dat woord waar je even niet op komt.