Gratis films kijken

Heb je zin in een filmpje maar geen zin om er geld voor te betalen? Geen probleem, op Gratis.nl verzamelen we alle films die je gratis kunt bekijken, online of op DVD. Bekijk de gratis acties! Dus wil je gratis films kijken? Bekijk dan onderstaande acties!

Gratis films

  zigo-gratis-films2
  »

  12 maanden gratis films en series kijken!

  Kies nu voor Ziggo alles-in-1 en kijk 12 maanden lang naar de beste films en series van HBO. Zo kijk je gratis naar Game of Thrones, Westworld en True Detective.

  ziggo-films
  »

  1 maand gratis Movies & Series XL

  Meld je nu aan voor Ziggo en ontvang 1 maand gratis toegang tot honderden films en series met Ziggo Movies & Series XL. De gratis maand stopt automatisch!

  max-magazine-dvd
  »

  Gratis dvd Chimpanzee bij Max magazine

  Neem nu een jaarabonnement op Max Magazine en ontvang gratis de DVD chimpanzee, een buitengewone verhaal van de chimpansee Oscar en zijn familie.

  de-telegraaf-films
  »

  Ontvang 6 gratis films bij De Telegraaf

  Ontvang gratis Brooklyn’s Finest, Bad Lieutenant, The Ghost Writer, Righteous Kill, The Bank Job en Michael Clayton op dvd bij een abonnement op De Telegraaf. Je leest De Telegraaf al met maar liefst 65% korting (€3,50 p/wk).

  dvd-dummie-de-mummie
  »

  Gratis dvd Dummie de Mummie

  Je ontvangt nu gratis de dvd Dummie de Mummie t.w.v. €11,99 cadeau bij een abonnement op Kidsweek. Zo ontvang 13 weken de krant voor kinderen voor slechts €15.

  vpro-gids
  »

  Gratis dvd 'Langs de overs van de Yangtze'

  Neem nu een jaarabonnement op de VPRO-gids en ontvang gratis de dvd 'Langs de overs van de Yangtze' t.wv. .€22,95. Je leest de VPRO-gids voor slechts €1,23 per week.

  site-passion2
  »

  Gratis The Passion 2016 op dvd

  Vraag gratis en vrijblijvend de dvd van The Passion 2016 aan live in Amersfoort. The Passion is een unieke muzikale vertelling van het verhaal van Pasen. Je ontvangt de dvd medio mei 2016.

  KPN-play
  »

  1 maand gratis KPN Play

  Met Play kijk je tv, films en series hoe, waar en wanneer het jou uitkomt. Probeer Play nu 1 maand lang gratis en kijk gratis naar o.a. Game of Thrones of Gooische Vrouwen. Play bevat de 19 populairste televisiekanalen zoals HBO, MTV, Comedy Central, RTL, NPO, Disney Channel en meer.

  Pathe thuis
  »

  Gratis film kijken bij Pathe Thuis

  Maak nu een account aan bij Pathe Thuis, gebruik de actiecode Q6JMWNWT en bekijk 1 van de 10 gratis films! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door De Telegraaf.

Filmwinkels

  bol bluray
  »

  Film aanbiedingen bij Bol.com

  Op Bol.com vind je het hele jaar door scherpe film aanbiedingen.

  netflix
  »

  Eerste maand gratis Netflix proberen

  Netflix is sinds kort in Nederland en dat betekent dat je heel gemakkelijk films en series online kan bekijken. De eerste maand is nu gratis, dus probeer het snel!

  youtube
  »

  Youtube filmverzameling

  Ook Youtube maakt het je mogelijk om gewoon online films te bekijken, helemaal gratis. Bekijk de verzameling aan films en kies een leuke uit om te bekijken.