Archive for the ‘gratis voor vrouwen’ Category

Gratis Yakinzo proefpakket

woensdag, augustus 8th, 2018

Wil je ook een natuurlijk facelift? Vraag dan gratis een proefpakket aan van Yakinzo. Je betaalt eenmalig €3,95 aan verzendkosten en je bent verder tot niets verplicht. Yakinzo bevat een 100% plantaardig complex van anti-aging, hydraterende en herstellende actieve bestanddelen

Gratis TENA Lady proefpakket

donderdag, juli 26th, 2018

Ongewenst urineverlies? Het overkomt 1 op de 3 vrouwen, dus geen zorgen! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste bescherming. Daarom kun je hier een gratis TENA Lady proefpakket aanvragen.

Gratis EVA magazine proefnummer

maandag, juli 23rd, 2018

EVA magazine bestaat 21 jaar en wordt daarom in een nieuw jasje gestoken. Probeer de vernieuwde EVA magazine nu gratis én vraag hier je gratis proefnummer aan!

Gratis Rituals mini fragrance sticks

vrijdag, juli 20th, 2018

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Rituals en ontvang als dank een gratis tegoedbon voor Mini Fragrance Sticks t.w.v. €13,50.

100% gratis daten via Happy Pancake

vrijdag, juni 29th, 2018

De grootste datingsite uit Zweden en Finland is nu ook naar Nederland komen overwaaien. Met Happy Pancake kun je gratis daten zonder toeters en bellen. Meld je gratis aan, maak een profiel en start direct met gratis daten zonder beperkingen!

Kans op een High Tea + €25 cadeau!

zaterdag, juni 2nd, 2018

Waag een gokje met deze Hellofresh winactie en ontvang direct €25,- korting op een maaltijdbox en maak kans op een High Tea voor jou en je beste vriendinnen!

Gratis proefpakket Straight Away

dinsdag, mei 22nd, 2018

Straight Away is een leuker, lekkerder en makkelijker dieet. EN om nu kennis te maken met Straight Away kun je hier een gratis proefpakket aanvragen. Je ontvangt dan één gratis shake en een reep.

Gratis Abrazi armband t.w.v. €89

maandag, april 30th, 2018

Met deze actie ontvang je een gratis Abrazi armband met Swarovski-parels t.w.v. €89 en een halfjaar lang gratis Troskompas. Profiteer van deze actie en ontvang het leukste televisiegids in huis voor een zeer scherpe prijs en krijg een gratis armband.

Gratis tekenpas aanvragen

dinsdag, april 10th, 2018

In de lente worden teken weer actief. Dit gebeurd wanneer de temperatuur boven 9 à 10 graden komt. Wordt jij in het voorjaar gebeten door een teek? Verwijder de teek dan veilig met een tekenpas. Een tekenpas kun je gratis aanvragen via deze actie.

Nationaal Kleding Onderzoek

zondag, maart 11th, 2018

Doe nu mee aan het Nationaal Kleding Onderzoek 2018. In slechts 30 seconden help jij mee aan dit onderzoek en maak jij kans op een Bijenkorf cadeaukaart t.w.v. €250. Het is dus niet voor niets. De eerste 500 deelnemers mogen wij zelfs iets extra’s aanbieden.