Archive for the ‘gratis voor vrouwen’ Category

Win een Sauna & Wellness cadeaukaart €250,00

maandag, januari 15th, 2018

Wil je genieten van een dagje wellness in een wellness resort naar keuze? Doe dan mee aan het Nationale Wellness Onderzoek, beantwoord 3 vragen en maak kans op een Sauna & Wellness cadeaukaart €250,00.

Gratis naar de Negenmaandenbeurs

maandag, januari 15th, 2018

Heb jij een geactiveerde Kruidvat voordeelkaart? Dan kan jij nu 2 gratis kaartjes voor de avondopening van de Negenmaandenbeurs op donderdag 22 of vrijdag 23 februari krijgen.

Gratis O.B. ProComfort Night proefpakket

donderdag, december 21st, 2017

Vraag nu een gratis proefpakket aan van O.B. ProComfort Night en ontvang een gratis proefpakketje. Daarnaast kunnen meisjes (beginners) en gratis proefpakket van ProComfort Mini/Normaal aanvragen.

Gratis War Child Doe Boek

woensdag, december 20th, 2017

Beantwoord de vraag van War Child en ontvang direct het gratis War Child Doe Boek. Daarnaast maak je ook kans op 2 tickets voor het toneelstuk Roem. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste tekening te kiezen.

Huishoudbeurs 2018 kaarten met korting

dinsdag, december 19th, 2017

Koop nu je kaartjes voor de Huishoudbeurs 2018 en krijg korting op je entreekaartje. Klik snel verder naar de aanbieding en profiteer direct.

Gratis t-shirt van DeGorilla

woensdag, december 6th, 2017

Je kunt nu een gratis t-shirt aanvragen van DeGorilla met keuze uit 10 stylen of een shirt met je eigen tekst. Geldig zolang de voorraad strekt!

Gratis Prénatal cadeaukaart t.w.v. €20

woensdag, november 22nd, 2017

Voorkom dat je nabestaanden voor de kosten van jouw uitvaart komen te staan en verzeker je voor slechts enkele euro’s per maand je uitvaart. Als je dit via Nuvema doet, dan ontvang je nu tijdelijk een gratis Prénatal cadeaukaart t.w.v. €20 bij je uitvaart. Niet te vergeten zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Test gratis Zwitsal luiers

maandag, november 13th, 2017

Zwitsal komt met nieuwe luiers! Om dit te vieren krijg je de kans om deze luiers gratis te proberen. Hoe? Meld je aan als testpersoon en maak direct kans op een Zwitsal pakket t.w.v. €150.

Gratis EVA magazine proefnummer

maandag, oktober 30th, 2017

EVA magazine bestaat 21 jaar en wordt daarom in een nieuw jasje gestoken. Probeer de vernieuwde EVA magazine nu gratis én vraag hier je gratis proefnummer aan!

Win €250 shoptegoed van Zalando

donderdag, oktober 19th, 2017

Wil je gratis winkelen bij Zalando? Doe dan nu mee met deze winactie van HelloFresh! Iedereen maakt kans een Zalando cadeaubon t.w.v. €250. Doe jij mee met de extra prijs? Gefeliciteerd je maakt dan ook kans op een Ritual cadeaukaart!