Archive for the ‘Voor dieren’ Category

10.000 Dentalife samples

maandag, oktober 15th, 2018

Via de Facebook pagina van Purina Nederland kun je een gratis sample aanvragen van Dentalife. Dentalife is een hondensnack die de tanden grondig reinigen, zelfs op moeilijk bereikbare tanden!

Gratis puppy- kittenpakket

maandag, september 10th, 2018

Smolke deelt puppy- en kittenpakketten uit. Heb jij een puppy of kitten? Vraag dan een gratis pakket (t.w.v. €11,95) aan! Het pakket bestaat uit gratis voeding, brochure, kortingsbon en een speeltjes. OP=OP!

Gratis Smølke puppy- of kittenpakket

maandag, juli 30th, 2018

Mag jij een puppy of kitten verwelkomen in huis? Vraag dan een gratis Smølke puppy- of kittenpakket aan. In het pakket vind je een zakje voer, een kortingsbon, een speeltje én een informatiefolder.

Win een huisdieren waardebon t.w.v. €450

woensdag, juni 27th, 2018

Ben jij een échte dierenvriend? Doe dan mee aan deze korte onderzoek en maak kans op een huisdieren waardebon t.w.v. €450. Dit bedrag is vrij besteedbaar.

Gratis Fokker kittenpakket

maandag, mei 7th, 2018

Laat je kitten kennismaken met Fokker kittenvoeding en vraag hier jouw gratis kittenpakket aan. Geldig zolang de voorraad strekt!

Gratis Fokker puppypakket

maandag, mei 7th, 2018

Laat je puppy kennis maken met de voeding van Fokker. En daarom kan je hier nu een gratis proefpakket aanvragen. Geldig zolang de voorraad strekt.

Royal Canin puppy of kittenpakket

donderdag, april 12th, 2018

Laat je puppy of kitten gratis kennismaken met Royal Canin en vraag hier jouw gratis proefpakket aan. In dit proefpakket zitten tips, adviezen, een gids en €10 kennismakingsvoordeel.

Gratis puppy- of kittenpakket bij Welkoop

dinsdag, februari 27th, 2018

Vul het formulier in op de website en je kan een dag later jouw puppy- of kittenpakket ophalen bij een Welkoop vestiging bij jou in de buurt. Het pakket is gratis bij een besteding van €4,99 of meer.

Gratis Royal Canin kittenpakket

donderdag, september 21st, 2017

Royal Canin geeft gratis kittenpakketten weg! Je dient het pakket enkel wel op te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Ontdek op de site een locatie bij jou in de buurt.

Gratis nummer Lief Dier magazine

donderdag, juni 8th, 2017

Petsplace geeft gratis het 2e nummer van Lief Dier weg aan klanten. Dus heb je nog wat voor je hond, kat, knaagdier of vogel nodig? Bestel je dierenbenodigdheden dan bij Petplace en ontvang gratis het 2e nummer van Lief Dier!