Archive for the ‘Voor dieren’ Category

Gratis Vitakraft snack

vrijdag, mei 19th, 2017

Bezoek in mei een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt voor een gratis sample van Vitkraft snack voor je konijn, cavia, parkiet of kat. Maximaal 1 sample per klant en OP=OP!

Gratis proefpakket PLATINUM hondenvoer

maandag, mei 15th, 2017

Laat je hond GRATIS kennismaken met PLATINUM hondenvoer en vraag hier je gratis proefpakket aan. Het proefpakket bestaat uit 3 soorten Adult hondenvoer en een aantal Fit-Sticks.

Best for your Friend gestoomde dierenvoeding

dinsdag, april 18th, 2017

Koop nu een actieverpakking(!) Best for your Friend gestoomde maaltijd voor je hond of kat en ontvang via deze actie je geld terug. Max 2 maaltijden per adres en alleen geldig wanneer je een actiecode hebt!

Gratis Raw4dogs worst

maandag, april 10th, 2017

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Raw4Dogs en ontvang een gratis coupon voor één gratis Raw4Dogs worst bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Gratis handboek Sophia DierenEHBO

woensdag, april 5th, 2017

Weet jij hoe je jouw huisdier moet redden in noodsituaties? Je leert het in het handboek van Sophia DierenEHBO. Je ontvangt nu een gratis exemplaar als je de Sophia-vereniging steunt.

Proefverpakking Gourmet Mon Petit

donderdag, maart 30th, 2017

Je kunt nu een gratis proefverpakking aanvragen van Gourmet Mon Petit. Vul het formulier in en krijg een gratis proefverpakking thuisgestuurd.

Gratis Pedigree DentaStix

zondag, maart 26th, 2017

Vraag nu een gratis probeerverpakking aan van Pedigree DentaStix en voorkom tandsteen bij je hond. Pedigree DentaStix vermindert tandsteen en tandplak tot 80%!

Vraag een gratis Whiskas proefverpakking aan

dinsdag, februari 21st, 2017

Heb jij een kat thuis en ben je benieuwd naar de producten van Whiskas? Vraag dan nu een proefverpakking aan die afgestemd is op de leeftijd van je kat! Werkt het niet? Kopieer dan deze link: https://www.whiskas.nl/promoties/droge-brokjes-actie

Gratis Smolke verjaardagsmaaltijd

vrijdag, september 30th, 2016

Registreer je hond gratis op de website van Smolke, dan krijgt je hond op zijn/haar verjaardag een gratis verjaardagsmaaltijd. Je ontvangt per e-mail een bon waarmee je bij een dierenspeciaalzaak een gratis Smolke maaltijd kunt halen.

Gratis Whiskas kittenpakket

maandag, augustus 22nd, 2016

Heb jij een kitten? Vraag dan gratis het kittenpakket aan van Whiskas. Vol met lekkers en handige kortingsbonnen voor jouw kat.