Archive for the ‘Voor dieren’ Category

4 GRATIS dierentuinkaarten

donderdag, augustus 9th, 2018

Een dagje naar Beekse Bergen, Artis, Apenheul of Burgers’Zoo? Je krijgt nu 4 gratis entreekaarten van een dierentuin naar keuze (max. €100) als je meespeelt in de BankGiro Loterij. Elke maand maak je kans op 1 miljoen én je speelt mee zolang je wilt.

Gratis Smølke puppy- of kittenpakket

maandag, juli 30th, 2018

Mag jij een puppy of kitten verwelkomen in huis? Vraag dan een gratis Smølke puppy- of kittenpakket aan. In het pakket vind je een zakje voer, een kortingsbon, een speeltje én een informatiefolder.

Win een huisdieren waardebon t.w.v. €450

woensdag, juni 27th, 2018

Ben jij een échte dierenvriend? Doe dan mee aan deze korte onderzoek en maak kans op een huisdieren waardebon t.w.v. €450. Dit bedrag is vrij besteedbaar.

Gratis Smolke kattenvoeding

maandag, mei 28th, 2018

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Smolke via onze link en ontvang een gratis testverpakking van Smolke kattenvoeding. Je ontvangt één proefverpakking naar keuze!

Gratis Vitakraft proefmonster

dinsdag, mei 15th, 2018

Bezoek nu snel een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt en vraag naar de gratis Vitakraft proefverpakking voor je hond of kat. Maximaal 1 proefmonster per klant en OP=OP!

Gratis Fokker kittenpakket

maandag, mei 7th, 2018

Laat je kitten kennismaken met Fokker kittenvoeding en vraag hier jouw gratis kittenpakket aan. Geldig zolang de voorraad strekt!

Gratis Fokker puppypakket

maandag, mei 7th, 2018

Laat je puppy kennis maken met de voeding van Fokker. En daarom kan je hier nu een gratis proefpakket aanvragen. Geldig zolang de voorraad strekt.

Royal Canin puppy of kittenpakket

donderdag, april 12th, 2018

Laat je puppy of kitten gratis kennismaken met Royal Canin en vraag hier jouw gratis proefpakket aan. In dit proefpakket zitten tips, adviezen, een gids en €10 kennismakingsvoordeel.

Gratis puppy- of kittenpakket bij Welkoop

dinsdag, februari 27th, 2018

Vul het formulier in op de website en je kan een dag later jouw puppy- of kittenpakket ophalen bij een Welkoop vestiging bij jou in de buurt. Het pakket is gratis bij een besteding van €4,99 of meer.

Gratis Royal Canin kittenpakket

donderdag, september 21st, 2017

Royal Canin geeft gratis kittenpakketten weg! Je dient het pakket enkel wel op te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Ontdek op de site een locatie bij jou in de buurt.