Archive for the ‘Virusscanner’ Category

Virusvrij. 100% gegarandeerd

woensdag, november 25th, 2015

Download nu de proefversie van de virusscanner en firewall van ZoneAlarm en je bent vrij van virussen. 100% gegarandeerd op basis van een AV-test.

Superieure beveiliging met Norman

donderdag, november 12th, 2015

Probeer nu Norman Security Suite 30 dagen gratis en bescherm jezelf tegen virussen, spyware, spam en nog veel meer gevaren van het internet.

Kaspersky Internet Security

donderdag, november 12th, 2015

Veilig online met de software van Kaspersky. Probeer de software nu gratis voor 30 dagen en kijk of het iets voor je is. Daarnaast hebben ze ook een gratis virusscanner beschikbaar.

Bullguard Internet Security

donderdag, november 12th, 2015

Bullguard beschermt op dit moment ruim 50.000.000 apparaten tegen online gevaren. Download de gratis virusscanner voor een proefperiode van 60 dagen of profiteer van 50% korting op het hele pakket.

Gratis antivirus

donderdag, januari 1st, 2015

Één van de beste antivirusprogramma’s van dit moment is Avast. En ook nog gratis! Bescherm je computer met deze gratis antivirus: download hem online.

Gratis virusscanner

donderdag, januari 1st, 2015

Op zoek naar een goede gratis virusscanner? AVG AntiVirus Free is een compleet gratis applicatie voor je computer waarmee je veiliger je pc of laptop kunt gebruiken.

Kaspersky

donderdag, februari 20th, 2014

Kaspersky is één van de beste virusscanners ter wereld. Download via deze link de gratis virusscanner!

Avast! Home Edition

woensdag, september 30th, 2009

Avast! Home Edition is ook een gratis antivirus pakket maar dan zonder merkbare vertraging van je pc. Nu inclusief een gratis mailscanner.

Gratis virusscanner van AVG

woensdag, september 30th, 2009

AVG is een gratis antivirus programma waarmee je eenvoudig je computer kunt scannen op virussen. Download via deze link AVG gratis en kijk wat deze virusscanner voor jouw computer kan betekenen.