Archive for the ‘valentijn’ Category

Pepper verdubbelt je lidmaatschap

zaterdag, februari 11th, 2017

Meld je tussen 11 en 16 februari aan voor datingsite Pepper en je laat je lidmaatschap verdubbelen! Zo ben je verzekerd van een passende date.

Tot 6 maanden gratis daten bij Runnersdate

dinsdag, februari 7th, 2017

Runnersdate is een datingsite voor hardlopers die op zoek zijn naar een maatje of meer. Meld je nu aan en krijg tot 6 maanden GRATIS toegang.

Voordelige bloemen van Greetz

maandag, januari 30th, 2017

Wil je jouw geliefde echt verrassen? Neem dan eens een kijkje tussen de prachtige boeketten van Greetz! De bloemen zijn erg voordelig geprijsd en je kunt er gelijk een kaartje of cadeautje bij doen. Alles geregeld via Greetz.

Romantische bloemen van Topbloemen

maandag, januari 30th, 2017

Wil je iemand verassen met een romantisch boeket? Neem dan eens een kijkje bij Topbloemen! Hier vind je verschillende boeketten met cadeau!

Bloemen van de bloemenspecialist

maandag, januari 30th, 2017

Wil je iemand verrassen met een schitterende boeket? Neem dan eens een kijkje tussen de bloemen van de Bloemenspecialist. Voor iedere gelegenheid een passende bloem!

Gratis aanmelden voor 50-plus dating

maandag, januari 30th, 2017

Ben jij rond de 50 jaar of ouder en single? Neem dan eens een kijkje bij 50plusrelatie.nl en ga op zoek naar een partner of vriend. Aanmelden is gratis en je krijgt direct toegang tot alle profielen en foto’s.

Meld je gratis aan voor Nieuwerelatie.nl

maandag, januari 30th, 2017

Nieuwerelatie.nl is dating voor 40 jaar en ouder. Maak nu een gratis account aan en krijg direct toegang tot alle profielen en foto’s. Daarnaast is er ook een chatcafĂ©.

Gratis aanmelden bij Pepper

dinsdag, januari 26th, 2016

Vind je grote liefde met Pepper! Meld je gratis aan en er is geen reden meer om alleen te zijn met Valentijnsdag. Je bent dan binnen een paar minuten makkelijk en snel in contact met andere singles.

Passen jullie bij elkaar?

maandag, januari 11th, 2016

Heb je een oogje op iemand en wil je weten hoe sterk de liefde tussen jou en je vlam is? Vul dan je naam en de naam van je vlam in bij de liefdesmeter en ontdek hoe sterk jullie liefde is.

Greetz

donderdag, oktober 22nd, 2015

Verstuur gratis een kaart + cadeau via Greetz, zonder dat je deur uit hoeft! Greetz heeft voor elke gelegenheid een fysiek kaartje. Wil je ook een cadeautje meesturen? Bij Greetz is het mogelijk!