Archive for the ‘Gratis tijdschriften’ Category

Gratis magazine Mooi Gelderland

maandag, augustus 13th, 2018

Het Geldersch Landschap & Kastelen geeft gratis magazines weg. In het magazine Mooi Gelderland vind je informatie over de Gelderse natuur en cultuur. Met mooie achtergrondverhalen en uiteraard diverse tips. Bestel nu voor niks!

Voetbal International 6 maanden gratis!

dinsdag, augustus 7th, 2018

Vanwege het nieuwe voetbalseizoen krijg je nu Voetbal International 6 maanden lang gratis bij een jaarabonnement, inclusief VI Pro én seizoensgids t.w.v. €9,99. Dus ben jij een voetballiefhebber? Dan kan je dit niet aan je voorbij laten gaan!

1 maand lang 50 gratis tijdschriften

donderdag, juli 26th, 2018

Het is vakantie, dus een goed moment om Tijdschrift.nl één maand lang GRATIS te proberen. Start je proefmaand en ontvang toegang tot maar liefst 50 digitale tijdschriften, elke maand weer! Geschikt voor de computer, laptop, tablet en telefoon.

Gratis EVA magazine proefnummer

maandag, juli 23rd, 2018

EVA magazine bestaat 21 jaar en wordt daarom in een nieuw jasje gestoken. Probeer de vernieuwde EVA magazine nu gratis én vraag hier je gratis proefnummer aan!

Gratis tijdschrift Natuurtalenten

woensdag, juli 18th, 2018

Ken jij een kind dat gek is op dieren, natuur of koken? Vraag dan hier het gratis tijdschrift aan van Natuurtalenten.

Gratis Veluwe Actief magazine

maandag, juli 16th, 2018

Bezoek nu gauw een boekhandel, VVV-kantoor of horecagelegenheid bij jou in de buurt voor een gratis nummer van Veluwe Actief. Veluwe Actief zit boordevol attracties en activiteiten voor een gezellig dagje uit. Daarnaast vind je in het magazine ook verschillende kortingsbonnen.

Gratis nummer ‘De Toekomst van Nelson Mandela’

maandag, juli 9th, 2018

Vraag nu gratis het bewaarnummer aan van ‘De Toekomst van Nelson Mandela’. Dit betreft een speciaal nummer van ZAM magazine over het overlijden van Nelson Mandela.

Gratis tablet bij de Leesmap!

donderdag, juni 28th, 2018

Laat wekelijke de leukste tijdschriften op je deurmat vallen met een abonnement op de Leesmap. Je krijgt dan een bundel met de leukste tijdschriften en een gratis cadeau naar keuze zoals een Samsung tablet. Je kunt kiezen uit 12 verschillende cadeau.

Gratis tijdschrift Utrechts Landschap

vrijdag, juni 8th, 2018

Utrecht heeft een mooi landschap waar men geen weet van heeft. Ontdek het met het gratis tijdschrift van Utrechts Landschap. Nu tijdelijk één nummer gratis!

Gratis proefnummer Kleindier Magazine

donderdag, mei 24th, 2018

Heb jij een kleine huisdier zoals een konijn of hamster? Laat dan één gratis nummer van Kleindier Magazine bij je thuisbezorgen. Ook als je geen huisdier hebt kun je dit blad natuurlijk gratis aanvragen.