Archive for the ‘Gratis tijdschriften’ Category

Gratis Apotheekmagazine Leef!

vrijdag, april 5th, 2019

Het Apotheekmagazine Leef! is jarig. Om dit te vieren wordt er een gratis feestmagazine weggegeven. Dit gratis nummer is af te halen in een Service Apotheek bij jou in de buurt. Ontdek snel een locatie bij jou in de buurt.

Win een TV bij Keukenkampioen

maandag, april 1st, 2019

Vraag nu gratis het keukenmagazine van Keukenkampioen aan boordevol inspiratie, trucs en tips en maak kans op een gratis 50 inch televisie. Ben jij de grote winnaar?

Gratis brochure Well-Fair

woensdag, maart 27th, 2019

Vraag vandaag de brochure aan van Well-Fair en maak kans op 5x een luxe overnachting in het Well-Fair hotel inclusief ontbijt en diner t.w.v. €89,90. Well-Fair biedt boxsprings aan voor 50-plussers.

Gratis voetbalmagazine FourFourTwo

vrijdag, maart 8th, 2019

Maak nu GRATIS kennis met FourFourTwo en ontvang één gratis nummer. In FourFourTwo kun je exclusieve interviews verwachten met een verrassende insteek en opvallende fotorapportages.

Gratis tips voor je belastingaangifte

donderdag, maart 7th, 2019

Ontvang nu een jaar lang GRATIS FiscAlert in de brievenbus met 10 nummers over beleggen, belastingen, Pensioen, Bitcoin en persoonlijke financiën. Zo ontvang je zeer handige tips voor je belastingaangifte. Stopt automatisch na 10 nummers.

Gratis dagje wellness t.w.v. €150

woensdag, maart 6th, 2019

Waar gaat jouw voorkeur naar uit bij een Spa & Wellness resort? Laat het ons weten en maak kans op een Spa & Wellness cadeaukaart t.w.v. €150. Klaar binnen 1 minuut!

10 gratis nummers van FiscAlert

vrijdag, maart 1st, 2019

Vraag nu gratis 10 nummers aan van FiscAlert met zeer veel tips om er financieel beter van te worden. Zo krijg je tips voor je hypotheek, belastingaangifte, pensioen en nog veel meer. Na afloop bepaal je zelf wat de 10 nummers jouw waard zijn geweest (middels een blanco acceptgiro).

Gratis Vivara vogelmagazine

maandag, februari 25th, 2019

Wil je ook meer te weten komen over het leven in je tuin? Vraag dan gratis de Vivara vogelmagazine aan boordevol scherpe acties, innovatieve producten en natuurlijk tips en weetjes.

Gratis brochure keukenrenovatie in 1 dag

zondag, februari 17th, 2019

Waarom een nieuwe keuken aanschaffen als je jouw keuken ook kunt renoveren? Vraag nu gratis de brochure aan van Interneno en ontdek de mogelijkheden voor keukenrenovatie in 1 dag.

Gratis Detectives magazine

dinsdag, februari 12th, 2019

Wat is de bekendste detective van KRO-NCRV? Geef antwoord op de vraag en ontvang een gratis nummer van Detectives! Wees er snel bij, want OP=OP!