Archive for the ‘Gratis tijdschriften’ Category

2, 3 of 4 weken de krant – Stopt automatisch!

dinsdag, april 10th, 2018

Vraag nu 2, 3 of 4 weken jouw favoriete krant aan zoals de Volkskrant, het AD of een regionale krant zoals Tubantia voor slechts €1 per week. In totaal worden er 11 verschillende kranten aangeboden. Bovendien kun je zelf de ingangsdatum bepalen!

Landleven proefabonnement + kans op boxspring t.w.v. €2500

maandag, april 9th, 2018

Neem nu een proefabonnement op Landleven en ontvang 3 nummers voor slechts een tientje én maak automatisch kans op een Aldenhuijsen boxspring t.w.v. €2500! Stopt automatisch na 3 nummers.

Gratis proefnummer MAX magazine

maandag, april 9th, 2018

Vraag nu een gratis proefnummer aan van MAX magazine! Vul het formulier in en krijg één nummer gratis thuisgestuurd.

Gratis tips voor je belastingaangifte

maandag, april 9th, 2018

Ontvang nu een jaar lang GRATIS FiscAlert in de brievenbus met 10 nummers over beleggen, belastingen, Pensioen, Bitcoin en persoonlijke financiën. Zo ontvang je zeer handige tips voor je belastingaangifte 2017. Stopt automatisch na 10 nummers.

Gratis proefnummer van Lach magazine

donderdag, april 5th, 2018

Vind jij het ook belangrijk dat zieke kinderen weer een glimlach krijgen? Maak kennis met de Clini Clowns en vraag hier één gratis proefnummer aan van Lach Magazine.

Gratis Homeopathiewijzer t.w.v. €4,95

woensdag, april 4th, 2018

Je kunt nu tijdelijk gratis een Homeopathiewijzer t.w.v. €4,95 aanvragen. Dit betreft een handige informatiegids met de meest voorkomende kwalen en homeopathische zelfzorgoplossingen.

Gratis WNF actiepakket tijger

donderdag, maart 22nd, 2018

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend het WNF actiepakket aan over tijgers en krijg o.a. het Magazine Ranger Report en sms-bonnen.

Gratis RADAR+ magazine

maandag, februari 19th, 2018

Laat gratis en vrijblijvend je energie vergelijken door Consumind en ontvang gegarandeerd een digitaal nummer van RADAR+. Het aanbod dat Consumind je doet is vrijblijvend, dus je kunt ook gewoon je gratis magazine aanvragen!

Gratis spreekbeurtpakket van de KNRM

donderdag, februari 15th, 2018

Moet jouw zoon of dochter binnenkort een spreekbeurt doen? Kies dan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) als onderwerp. Je kunt nu een gratis spreekbeurtpakket aanvragen bij de KNRM. In het pakket zit veel informatie. Ook zijn posters bijgevoegd voor een mooie aankleding van de spreekbeurt.

Gratis tijdschrift Faith + 4 wenskaarten

maandag, februari 5th, 2018

Maak nu kennis met de glossy Faith en vraag hier je eerst nummer gratis aan. Je ontvangt het blad gratis thuisgestuurd inclusief 4 wenskaarten. Faith is een tijdschrift over het huwelijk, de liefde en over trouw zijn.