Archive for the ‘Schiphol aanbieding’ Category

5 euro cadeau bij See Buy Fly

maandag, juli 24th, 2017

Op de website van See Buy Fly kun je nu een voucher van 5 euro downloaden, die je uit kunt geven bij elke winkel voorbij de paspoortcontrole op Schiphol. Je ontvangt eenmalig een reclamemail van Schiphol en wordt gevraagd deel te nemen aan een online enquête. De voucher is te gebruiken bij een minimale besteding van 25 euro.

Schiphol P3 Lang Parkeren

donderdag, juli 14th, 2016

Parkeer veilig en vertrouwd op het parkeetplaats van Schiphol, P3 Lang Parkeren. Je wordt vervolgens met een bus in 5 minuten naar de terminal gebracht. De bussen rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als voorbeeld: parkeren kost ongeveer €49,50 voor 8 dagen.

Budget Parking: tot 50% goedkoper

donderdag, juli 14th, 2016

Budget Parking is een parkeergelegenheid op slechts 3 km van Schiphol en is tot 50% goedkoper dan andere Schiphol parkings. Verder hoef je geen autosleutel achter te laten en sta je binnen 4 minuten bij de vertrekhal.

Best Parking: vanaf €5 per dag

donderdag, juli 14th, 2016

Bij Best Parking kun je al vanaf €5 per dag je auto parkeren. Je kunt tot 20 minuten van tevoren reserveren en annuleren is gratis. Verder word je met een shuttledienst naar Schiphol gebracht.

Centralparking: Valet Parking

donderdag, juli 14th, 2016

Centralparking is al 5 jaar de grootste Valet Service van Schiphol. Dit betekent dat jouw auto bij de vertrekhal wordt opgehaald door een goed getrainde chauffeur. Je auto wordt vervolgens naar een parkeerplaats gebracht, die 24 uur per dag beveiligd is met camera toezicht.