Gratis of goedkoop Schiphol parkeren

Om gelijk met de deur in huis te vallen: 100% gratis parken bij Schiphol bestaat niet. Wij willen je graag alternatieven voorstellen, maar je dient alsnog met het openbaar vervoer te reizen. Vertrek je in de nacht? Dan kan een betaalde parkeerplaats of trein wel eens goedkoper zijn, dan wanneer je een met een taxi reist. Daarom zullen we onder aan deze pagina ook een aantal betaalde aanbieders adviseren.

Gratis Schiphol parkeren

Gratis parkeren kan op een P+R in de omgeving. Je dient dan ongeveer 20 tot 30 minuten te reizen met het openbaar vervoer om bij Schiphol te komen. Hierbij kun je denken aan P+R Haarlem Spaarnwoude, P+R Getsewoud, P+R Voorhout en parkeren in de woonplaats van Hoofddorp. Onbeheerd je auto achterlaten is niet iets wat ik zou doen, maar als je voor gratis gaat zijn dit de beste opties. Je kunt ook een hotel park & fly boeken. Je overnacht dan in een hotel nabij Schiphol en je wordt vervolgens met een shuttledienst naar Schiphol gebracht en opgehaald. Op Hotelspecials vind je de populairste hotels nabij een luchthaven.

Schiphol parkeren

  »

  5 euro cadeau bij See Buy Fly

  Op de website van See Buy Fly kun je nu een voucher van 5 euro downloaden, die je uit kunt geven bij elke winkel voorbij de paspoortcontrole op Schiphol. Je ontvangt eenmalig een reclamemail van Schiphol en wordt gevraagd deel te nemen aan een online enquête. De voucher is te gebruiken bij een minimale besteding van 25 euro.

  »

  Schiphol P3 Lang Parkeren

  Parkeer veilig en vertrouwd op het parkeetplaats van Schiphol, P3 Lang Parkeren. Je wordt vervolgens met een bus in 5 minuten naar de terminal gebracht. De bussen rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als voorbeeld: parkeren kost ongeveer €49,50 voor 8 dagen.

  »

  Budget Parking: tot 50% goedkoper

  Budget Parking is een parkeergelegenheid op slechts 3 km van Schiphol en is tot 50% goedkoper dan andere Schiphol parkings. Verder hoef je geen autosleutel achter te laten en sta je binnen 4 minuten bij de vertrekhal.

  »

  Best Parking: vanaf €5 per dag

  Bij Best Parking kun je al vanaf €5 per dag je auto parkeren. Je kunt tot 20 minuten van tevoren reserveren en annuleren is gratis. Verder word je met een shuttledienst naar Schiphol gebracht.

  »

  Centralparking: Valet Parking

  Centralparking is al 5 jaar de grootste Valet Service van Schiphol. Dit betekent dat jouw auto bij de vertrekhal wordt opgehaald door een goed getrainde chauffeur. Je auto wordt vervolgens naar een parkeerplaats gebracht, die 24 uur per dag beveiligd is met camera toezicht.