Gratis of goedkoop Schiphol parkeren

Om gelijk met de deur in huis te vallen: 100% gratis parken bij Schiphol bestaat niet. Wij willen je graag alternatieven voorstellen, maar je dient alsnog met het openbaar vervoer te reizen. Vertrek je in de nacht? Dan kan een betaalde parkeerplaats of trein wel eens goedkoper zijn, dan wanneer je een met een taxi reist. Daarom zullen we onder aan deze pagina ook een aantal betaalde aanbieders adviseren.
Parkeren bij Schiphol

Gratis Schiphol parkeren

Gratis parkeren kan op een P+R in de omgeving. Je dient dan ongeveer 20 tot 30 minuten te reizen met het openbaar vervoer om bij Schiphol te komen. Hierbij kun je denken aan P+R Haarlem Spaarnwoude, P+R Getsewoud, P+R Voorhout en parkeren in de woonplaats van Hoofddorp. Onbeheerd je auto achterlaten is niet iets wat ik zou doen, maar als je voor gratis gaat zijn dit de beste opties. Je kunt ook een hotel park & fly boeken. Je overnacht dan in een hotel nabij Schiphol en je wordt vervolgens met een shuttledienst naar Schiphol gebracht en opgehaald.

Schiphol parkeren

  smart-parking

  Parkeer veilig en vertrouwd op het parkeetplaats van Schiphol, P3 Lang Parkeren. Je wordt vervolgens met een bus in 5 minuten naar de terminal gebracht. De bussen rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als voorbeeld: parkeren kost ongeveer €49,50 voor 8 dagen.

  Nu bekijken →
  Lees meer
  centralparking

  Centralparking is al 5 jaar de grootste Valet Service van Schiphol. Dit betekent dat jouw auto bij de vertrekhal wordt opgehaald door een goed getrainde chauffeur. Je auto wordt vervolgens naar een parkeerplaats gebracht, die 24 uur per dag beveiligd is met camera toezicht.

  Nu bekijken →
  Lees meer