Archive for the ‘Schiphol’ Category

Gratis parkeren met Easypark

maandag, mei 27th, 2019

Download nu de Easypark app, zet Paypal aan als betaalmiddel en ontvang €5 korting op je eerst volgende parkeerplek. De app kan je gebruiken voor alle Nederlandse steden en parkeerzones. De code is geldig tot en met 30 augustus.

Schiphol P3 Lang Parkeren

donderdag, juli 14th, 2016

Parkeer veilig en vertrouwd op het parkeetplaats van Schiphol, P3 Lang Parkeren. Je wordt vervolgens met een bus in 5 minuten naar de terminal gebracht. De bussen rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als voorbeeld: parkeren kost ongeveer €49,50 voor 8 dagen.

Budget Parking: tot 50% goedkoper

donderdag, juli 14th, 2016

Budget Parking is een parkeergelegenheid op slechts 3 km van Schiphol en is tot 50% goedkoper dan andere Schiphol parkings. Verder hoef je geen autosleutel achter te laten en sta je binnen 4 minuten bij de vertrekhal.

Best Parking: vanaf €5 per dag

donderdag, juli 14th, 2016

Bij Best Parking kun je al vanaf €5 per dag je auto parkeren. Je kunt tot 20 minuten van tevoren reserveren en annuleren is gratis. Verder word je met een shuttledienst naar Schiphol gebracht.

Centralparking: Valet Parking

donderdag, juli 14th, 2016

Centralparking is al 5 jaar de grootste Valet Service van Schiphol. Dit betekent dat jouw auto bij de vertrekhal wordt opgehaald door een goed getrainde chauffeur. Je auto wordt vervolgens naar een parkeerplaats gebracht, die 24 uur per dag beveiligd is met camera toezicht.