Archive for the ‘Puzzelen’ Category

Gratis strandlaken t.w.v. €12,95 bij Denksport

vrijdag, juni 14th, 2019

Neem nu een abonnement op één van de puzzelboeken van Denksport en krijg niet alleen 25% korting, maar je ontvangt er tijdelijk ook een GRATIS strandlaken t.w.v. €12,95 bij.

Max Magazine + 2 gratis puzzelboeken

vrijdag, mei 24th, 2019

Neem nu een jaarabonnement op Max Magazine en ontvang 52 weken lang dit fantastische blad op de deurmat. Nu inclusief 2 gratis puzzelboeken bij je abonnement. Max Magazine is een veelzijdig blad met een tv gids, aangrijpende verhalen, puzzels, dagjes uit en nog veel meer.

Losse puzzelboekjes bestellen

dinsdag, februari 13th, 2018

Wil je graag een puzzelboekje van je favoriete puzzel bestellen? Neem dan een kijkje bij Denksport, de nummer 1 in puzzels. Zo besel je al een Zweedse Puzzelboekje vanaf €2,95.

Puzzelsite met online puzzels

dinsdag, februari 13th, 2018

Op Puzzelsite.nl kun je dagelijks de leukste puzzels gratis online spelen. Je hebt keuze uit o.a. Sudoku, Zweedse Puzzels, Legpuzzels, woordzoekers en nog veel meer. Sommige puzzels zijn gratis en voor meer puzzels dien je een account aan te maken.

Gratis online puzzels bij Puzzelcorner

dinsdag, februari 13th, 2018

Kruiswoorden, cryptogrammen, doorlopers, quizzen en nog veel meer puzzels vind je online bij Puzzelcorner. Kies je puzzel en begin direct met spelen.

Gratis woordzoeker

dinsdag, februari 13th, 2018

Vind je het leuk om woordzoekers op te lossen? Speel dan deze dagelijks woordzoeker! Dagelijks kun je één uitdagende woordzoeker oplossen.

Gratis kruiswoordpuzzel

dinsdag, februari 13th, 2018

Los dagelijks de kruiswoordpuzzel op van Denksport. De puzzel zijn uitdagend en gratis. Wil je meer kruiswoordpuzzels oplossen? Bestel dan een kruiswoordpuzzelboekje.

Gratis Sudoku

dinsdag, februari 13th, 2018

Wil je een uitdagende Sudoku oplossen? Los dan de Sudoku van Denksport op! Dagelijks hebben zij een nieuwe Sudoku voor je klaarstaan die je gratis kunt oplossen (online). Wil je een Sudoko boekje bestellen? Bekijk de acties van Denksport.

Gratis Zweedse Puzzel

dinsdag, februari 13th, 2018

Elke dag een nieuwe Zweedse puzzel van Denksport. Klik snel verder en los de puzzel van vandaag op. Je kunt de puzzel online invullen! Wil je liever een puzzelboek bestellen? Ook dit is mogelijk bij Denksport!