Huisregels en gebruikersvoorwaarden

Gratis spullen Forums Huisregels Huisregels en gebruikersvoorwaarden

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door avatar admin 5 maanden, 1 week geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #148594
  avatar
  admin
  Sleutelbeheerder

  Om het gebruik van het Gratis.nl Forum leuk en nuttig te houden maken wij gebruik van huisregels en gebruikersvoorwaarden. Met het aanmaken van een account op het Gratis.nl forum ga je akkoord met met deze regels en voorwaarden.

  Forumbeheer

  Het beheer van dit forum is in handen van de Gratis.nl redactie, in de vorm van een moderator. De moderator kan zonder overleg of verdere toelichting geplaatste berichten verwijderen of bewerken. Dit indien een bericht in strijd is met de voorwaarden of huisregels. Tevens kan een gebruiker zonder overleg of verdere toelichting verwijderd worden indien de huisregels of voorwaarden overtreden worden.


  Misbruik melden

  Meld overtredingen van huisregels of voorwaarden via info [a] gratis [punt] nl. Beschrijf duidelijk de overtreding zodat de moderator indien nodig in kan grijpen.


  Aansprakelijkheid

  Het gebruik van het Gratis.nl forum is geheel op eigen risico van de gebruiker. Content geplaatst door gebruikers, anders dan de Gratis.nl redactie, geeft slechts de mening weer van de desbetreffende gebruiker. Gratis.nl is niet verantwoordelijk voor deze inhoud en is dan ook niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan als gevolg van of in verband met geplaatste inhoud.

  Inhoud berichten

  De gebruiker blijft verantwoordelijk voor de inhoud die hij of zij plaatst.

  Taalgebruik

  Grof taalgebruik is niet toegestaan.

  Provocerend gedrag

  Provocaties richting wie dan ook zijn niet toegestaan.

  Persoonlijke informatie

  Het delen van persoonlijke informatie met betrekking tot andere personen is niet toegestaan (zoals telefoonnummers, adresgegevens, e-mailadressen, etc.).

  Voertaal

  De voertaal van dit forum is Nederlands. Berichten die deels of in zijn geheel in andere talen zijn opgesteld kunnen verwijderd worden.

  Correct Nederlands

  Een bericht dient in fatsoenlijk, correct en begrijpelijk Nederlands opgesteld te worden. Het veelvuldig gebruik van hoofdletters, anders dan waar taaltechnisch noodzakelijk, is niet toegestaan.

  Eenmalig plaatsen

  Een bijdrage mag slechts eenmalig geplaatst worden.

  Externe links

  Het plaatsen van links naar externe websites is toegestaan, mits de inhoud van deze websites niet wettelijke grenzen of de grenzen van het fatsoen, zoals beoordeeld door Gratis.nl, overschrijden.

  Auteursrechten

  Het plaatsen van beeldmateriaal of teksten waarop auteursrechten rusten bij derden is niet toegestaan, tenzij de gebruiker kan aantonen dat hij / zij daar uitdrukkelijk toestemming voor heeft.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Het forum ‘Huisregels’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en reacties.