Archive for the ‘Gratis eten en drinken’ Category

Gratis fles Rivella à 1,5 liter

dinsdag, februari 19th, 2019

Je kan gratis een fles Rivella à 1,5 liter proberen. Je hebt keuze uit de smaken Original, Green Tea en Cranberry. Je hebt de kassabon nodig om je geld terug te vragen. Geldig tot en met 24 februari.

100% cashback op Campina Romige Yoghurt 450 gram

vrijdag, februari 15th, 2019

Je krijgt nu de mogelijkheid om gratis een verpakking van Campina Romige Yoghurt à 450 gram te proberen! Je hebt keuze uit de smaken aardbei, bosbes en vanille. Let op: je hebt de actieverpakking nodig om je geld terug te vragen.

Gratis ijsje bij Burger King

donderdag, februari 7th, 2019

Ben jij recent nog naar een Burger King bij jou in de buurt geweest? Dan kan jij met jouw kassabon een gratis ijsje verdienen! In ruil voor jouw mening over Burger King ontvang je een tegoedbon voor een gratis ijshoorntje.

Win een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

vrijdag, februari 1st, 2019

Hoe snel kun je met de Quick & Easy box van Hellofresh een gerecht op tafel serveren? Geef antwoord op deze vraag en maak kans op een €100 Bol.com cadeaukaart! Als deelnemer ontvang je altijd prijs.

Gratis Nutella pannenkoek

woensdag, januari 30th, 2019

Van 9 februari tot en met 10 maart reist er een Nutelle pannenkoektruck door het land. Op 10 locaties in Nederland kan je dan een gratis Nutella pannenkoek proberen.

Gratis eiwitreep, shake of bidon bij Body & Fitshop

dinsdag, januari 22nd, 2019

Ben je van plan sportvoeding of supplementen te halen? Dan ben je bij Body & Fitshop aan het juiste adres! Zo krijg je bij elke bestelling altijd 2 gratis cadeaus naar keuze. Zo kan je kiezen uit een gratis eiwitreep, shake, bidon of proteïne. Zo kan je eens een andere smaak proberen.

Gratis Chaudfontaine kookschort

woensdag, januari 16th, 2019

Bij aanschaf van 2 flessen Chaudfontaine of Chaudfontaine Fusion 500 ml ontvang je een gratis Chaudfontaine kookschort. Maak een foto van de kassabon en producten om je kookschort gratis aan te vragen.

Word gratis Jan Linders Liefhebbers

maandag, januari 14th, 2019

Maak nu een gratis account aan bij Jan Linders Liefhebbers en spaar voor kortingen, ontvang cadeaus en ontvang regelmatig iets extra’s. Na aanmelding ontvang je jouw eerste 25 spaarpunten (t.w.v. €25) gratis!

Gratis koffie op de Grote Markt in Groningen

maandag, januari 14th, 2019

Stap nu de ABN AMRO binnen aan de Grote Markt in Groningen en ontvang een gratis kopje koffie. Het addertje onder het gratis is dat je de koffie in gebarentaal moet bestellen. Voor mensen die de gebarentaal niet kennen er is een touchscreen met uitleg.

Gratis koffie of thee bij Kiosk

donderdag, januari 10th, 2019

Vanwege de werkzaamheden aan het spoor geeft NS een gratis koffie/thee weg. Je kunt jouw koffie/thee gratis ophalen bij een Kiosk op één van de station op vertoon van je OV Chipkaart en deze waardebon. Geldig tot en met 15 mei!