Archive for the ‘Energie Acties’ Category

€180 cashback bij Energiecollectief?

vrijdag, juni 23rd, 2017

Energiecollectief heeft op dit moment het scherpte energieaanbod op de markt met een cashback van maar liefst €180. Zo bespaar je gemiddeld €100 in vergelijking met NUON, Essent of NLE.

Zomaar €200 op je rekening

vrijdag, juni 16th, 2017

Het zijn de ‘helemaal uit je stekker weken’ van Nuon! Dit betekent dat nieuwe klanten zomaar €200 op hun rekening krijgen bij een 1-jarig energiecontract. Lekker toch?

6 maanden gratis stroom bij Engie

woensdag, juni 14th, 2017

Bij Engie krijg je nu maar liefst 6 maanden gratis windenergie in combinatie met een nieuw contract. Je ontvangt groene stroom en gas voor een vaste lage prijs. Bereken je premie en stap vandaag nog over.

Gratis Luxury hotel cadeaukaart t.w.v. €185

zondag, juni 4th, 2017

Meer dan 95% van de mensen betalen te veel voor hun energierekening. Jij ook? Laat Besparen Kan gratis jouw energiekosten berekenen. Kunnen zij een besparing voor jou regelen? Dan ontvang je gegarandeerd een Luxury hotel cadeaukaart. Ook als je niet overstapt!

Gratis hotelcheque voor 2 personen

vrijdag, juni 2nd, 2017

Schrijf je nu GRATIS en VRIJBLIJVEND in voor SLOOPdeCRISIS en ontvang direct een gratis hotelcheque voor 2 personen. De hotelcheque wordt per e-mail verstuurd na het invoeren van naam, adres en woonplaatsgegevens.

Gratis Media Markt cadeaukaart t.w.v. €170

maandag, mei 29th, 2017

Essent geeft gratis Media Markt cadeaukaarten weg t.w.v. €170 in combinatie met een energiecontract. Het is is heel simpel: jij wordt klant bij Essent en Essent doet de Media Markt cadeaubon op de post.

Gratis FC Twente shirt bij Pure Energie

dinsdag, mei 16th, 2017

FC Twente supporters kunnen het nieuwe uit- of thuisshirt krijgen bij energie van Pure Energie. Dus wil jij dit nieuwe shirt hebben? Stap dan nu over naar Pure Energie!

Ontvang €200 cashback bij Oxxio

zondag, mei 14th, 2017

Oxxio geeft nu tijdelijk maar liefst €200 cashback in combinatie met een 1-jarig energiecontract. Dus stap nu over en bespaar direct €200 op je vaste lasten.

Gratis het nieuwe Feyenoord-shirt

woensdag, mei 10th, 2017

Qurrent is het nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. Dit betekent dat er een nieuwe shirt aankomt! Wil jij het nieuwe Feyenoord-shirt als eerste hebben? Stap dan vandaaag over naar Qurrent en krijg het nieuwe Feyenoord-shirt gratis thuisbezorgd.

Tot augustus gratis stroom

dinsdag, mei 2nd, 2017

Wil je besparen op je energie? Stap dan over naar UnitedConsumers en krijg tot augustus gratis stroom! Daarnaast bespaar je ook op de kosten. Zo bespaart een gemiddeld gezin al gauw €340 per jaar! Het is dan ook niet zo gek dat UnitedConsumers is verkozen tot de beste energieleveranciers van 2017.