Archive for the ‘Energie Acties’ Category

Gratis FC Twente shirt bij Pure Energie

dinsdag, mei 16th, 2017

FC Twente supporters kunnen het nieuwe uit- of thuisshirt krijgen bij energie van Pure Energie. Dus wil jij dit nieuwe shirt hebben? Stap dan nu over naar Pure Energie!

Zomaar €200 op je rekening

dinsdag, mei 16th, 2017

Het zijn de ‘helemaal uit je stekker weken’ van Nuon! Dit betekent dat nieuwe klanten zomaar €200 op hun rekening krijgen bij een 1-jarig energiecontract. Lekker toch?

Ontvang €200 cashback bij Oxxio

zondag, mei 14th, 2017

Oxxio geeft nu tijdelijk maar liefst €200 cashback in combinatie met een 1-jarig energiecontract. Dus stap nu over en bespaar direct €200 op je vaste lasten.

Gratis het nieuwe Feyenoord-shirt

woensdag, mei 10th, 2017

Qurrent is het nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. Dit betekent dat er een nieuwe shirt aankomt! Wil jij het nieuwe Feyenoord-shirt als eerste hebben? Stap dan vandaaag over naar Qurrent en krijg het nieuwe Feyenoord-shirt gratis thuisbezorgd.

Gratis Media Markt cadeaukaart t.w.v. €170

dinsdag, mei 9th, 2017

Essent geeft gratis Media Markt cadeaukaarten weg t.w.v. €170 in combinatie met een energiecontract. Het is is heel simpel: jij wordt klant bij Essent en Essent doet de Media Markt cadeaubon op de post.

Tot juli gratis stroom

dinsdag, mei 2nd, 2017

Wil je besparen op je energie? Stap dan over naar UnitedConsumers en krijg tot juli gratis stroom! Daarnaast bespaar je ook op de kosten. Zo bespaart een gemiddeld gezin al gauw €340 per jaar! Het is dan ook niet zo gek dat UnitedConsumers is verkozen tot de beste energieleveranciers van 2017.

Gratis hotelcheque voor 2 personen

dinsdag, april 18th, 2017

Schrijf je nu GRATIS en VRIJBLIJVEND in voor SLOOPdeCRISIS en ontvang direct een gratis hotelcheque voor 2 personen. De hotelcheque wordt per e-mail verstuurd na het invoeren van naam, adres en woonplaatsgegevens.

Tot 6 maanden gratis stroom

woensdag, maart 22nd, 2017

Bij E.ON ontvang je nu maar liefst tot 6 maanden gratis stroom. Zo ontvang je 2 maanden gratis stroom bij een 1-jarig energiecontract en 6 maanden gratis stroom bij een 3-jarig energiecontract.

Bespaar tot wel €420 op je energierekening

woensdag, februari 22nd, 2017

In samenwerking met Het Energie Consult geeft Energie Advies gratis advies over je energiecontract. Zo kun je makkelijk honderden euro’s besparen door over te stappen naar de voordeligste leverancier.

Win een jaar lang gratis energie

dinsdag, januari 10th, 2017

90% van de Nederlanders betaalt te veel voor hun gas en stroom. Zorg ervoor dat jij daar niet bij hoort! Vergelijk vrijblijvend 30 energieleverancier op prijs en kwaliteit en maak direct kans op een jaar lang gratis energie.