Archive for the ‘Energie Acties’ Category

NUON geeft tablets weg!

maandag, december 18th, 2017

NUON geeft nu tijdelijk een Samsung Tab E 9.6 t.w.v. €155 cadeau aan nieuwe klanten. Dus stap nu over en neem deze prachtige tablet in ontvangst! Je ontvangt dan groene stroom + een tablet van NUON.

3 maanden gratis stroom bij Qurrent

zaterdag, december 16th, 2017

Qurrent is voor de 4e keer verkozen tot de groente energieleverancier van Nederland. Om dit te vieren geven zij klanten 3 maanden lang gratis energie. Interesse? Laat dan je gegevens achter en laat je vrijblijvend informeren. Je bent tot niets verplicht. Tevens maak je kans op een nieuwe fiets!

Gratis iPad bij Essent

woensdag, december 13th, 2017

Als je nu overstapt naar Essent, dan ontvang je van Essent een Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €300. Met deze cadeaukaart kun je dan een iPad Air 32 GB kopen of kies voor het 2017 model en ontvang €300 korting.

Gratis Wehkamp cadeaukaart t.w.v. €300

vrijdag, december 8th, 2017

Verhoogd van €150 naar €300! Essent geeft gratis Wehkamp cadeaukaarten weg t.w.v. €300 in combinatie met een energiecontract. Het is is heel simpel: jij wordt klant bij Essent en Essent doet de Wehkamp cadeaukaart op de post.

Energieveiling met €300 cashback

woensdag, december 6th, 2017

Wil je ook geld besparen op je energierekening? Maak dan gebruik van dit aanbod en krijg €300 cashback op een 1-jarige energiecontract. Vul je postcode in en ontdek direct wat jij kan besparen.

Een jaar lang gratis energie

dinsdag, november 28th, 2017

Maak nu kans op een jaar lang gratis energie van maximaal €1000. Wil je kans maken? Laat dan je gegevens achter en maak direct kans!

Gratis hotelcheque voor 2 personen

maandag, november 20th, 2017

Schrijf je nu GRATIS en VRIJBLIJVEND in voor SLOOPdeCRISIS en ontvang direct een gratis hotelcheque voor 2 personen. De hotelcheque wordt per e-mail verstuurd na het invoeren van naam, adres en woonplaatsgegevens. Ook als je al eerder hebt meegedaan!

Wil je meer weten over toon?

vrijdag, november 17th, 2017

Heb je altijd al meer informatie willen hebben over Toon van Eneco? Dan is dit je kans! Vul het formulier in en er neemt iemand contact met je op die het rustig voor je uitlegt, zonder verdere verplichtingen.

Gratis Philips Hue startpakket

donderdag, november 16th, 2017

Wil je met je smartphone je licht kunnen bedienen? Kies dan nu voor ENGIE en ontvang gratis het Philips Hue startpakket. Zo creëer je licht in donkere dagen.

Gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €175

dinsdag, november 7th, 2017

Essent geeft gratis Bol.com cadeaukaarten weg t.w.v. €175 in combinatie met een energiecontract. Het is is heel simpel: jij wordt klant bij Essent en Essent doet de Bol.com cadeaukaart op de post.