Archive for the ‘E-mail’ Category

20% korting op G Suite Basic of Business

maandag, juni 18th, 2018

Heb je een eigen bedrijf? Maak dan kennis met de mogelijkheden van G Suite! Hierbij kun je denken aan professionele e-mail, online opslag, agenda’s en meer. De eerst 14 dagen zijn gratis en daarna krijg je 1 jaar lang 20% korting. Gebruik de code A3RX7DPEGJDVMNV (basic) of U37XM6FCWW4JX6G (business).

Thunderbird email programma

vrijdag, juli 8th, 2016

Thunderbird is een gratis e-mailtoepassing die men eenvoudig kan instellen en aanpassen. Je kunt dit email programma gebruiken met elk e-mailadres in je bezit. Ook is het mogelijk meerdere e-mailadressen te koppelen aan Thunderbird.

Gratis Outlook of Hotmail emailadres

vrijdag, juli 8th, 2016

Bij Microsoft kun je kiezen uit 2 verschillende e-mailadressen: Outlook of Hotmail. Het grote voordeel is dat je geen opslaglimiet hebt. Je account groeit naar mate je meer gebruikt. Verder is een minpunt: reclame aan de rechterkant.

Gratis Gmail emailadres

vrijdag, juli 8th, 2016

Klik op onderstaande knop en begin met het maken van je eigen Gmail emailadres. Na aanmelding ontvang je een account met 10 GB opslag die volledig in het Nederlands is. Daarnaast is Gmail geheel aan te passen naar jouw smaak en wensen. Een minpunt is persoonsgerichte reclame.

Gratis Yahoo! emailadres

vrijdag, juli 8th, 2016

Wil je een Yahoo! emailadres? Klik dan snel op onderstaande knop! Yahoo! is in vergelijking met Gmail en Hotmail iets simpeler en beperkte in de functionaliteiten, maar je ontvangt nog steeds onbeperkt opslag. Het grootste nadeel is dat geavanceerde opties alleen toegankelijk zijn tegen betaling (optioneel).

Microsoft Outlook

vrijdag, juli 8th, 2016

Download gratis de Microsoft Outlook connector waarmee je gratis toegang krijgt tot al jouw Microsoft mail-accounts, inclusief agenda’s en contactpersonen.