Archive for the ‘E-cards’ Category

Gratis Greetz kaartje als ANWB lid

donderdag, december 13th, 2018

Ben jij lid van de ANWB? Dan kan jij via Greetz een gratis kaartje versturen t.w.v. €2,85, inclusief postzegel. Wie bezorg jij een glimlach? Let op: je hebt per e-mail een code van de ANWB gekregen.

Gratis kaartje uit Groningen

dinsdag, december 11th, 2018

Wie verras jij deze winter met een gratis kaartje uit Groningen? Kies je kaart, gebruik de actiecode GRONINGEN en jouw kaartje ontvang je gratis! Beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Gratis wenskaart van Greetz

dinsdag, december 4th, 2018

Van der Valk geeft klanten een gratis Greetz wenskaart cadeau! Met de code WENS2018 krijg je eenmalig €2,85 korting op een kaart naar keuze. De postzegel à 78 cent dien je zelf te betalen.

Verstuur een gratis waardeerkaart

maandag, december 3rd, 2018

Via NUON kan je een gratis waardeerkaart via sms of email versturen. Je kan dan een persoonlijke boodschap sturen en vertellen wat jij van diegene vindt. Voor klanten van NUON wordt er een échte kaart verstuurd via PostNL.

Gratis 2 zakjes NESCAFÉ koffie + kaartje

maandag, november 12th, 2018

Verstuur een gratis persoonlijk kaartje met NESCAFÉ Gold én ontvang er 2 gratis samples van NESCAFÉ Gold koffiespecialiteiten bij. Kies je kaart, voeg een foto en tekst toe en verstuur je kaartje gratis naar een vriend(in). In het kaartje vind je 2 gratis koffie samples.

Kaartenhuis

dinsdag, februari 13th, 2018

De leukste kaarten voor elke gelegenheid verstuur je natuurlijk met kaarten van Kaartenhuis. Je hebt keuze uit honderden verschillende kaarten tegen zeer gunstige prijzen.

Gratis ansichtkaart versturen

vrijdag, juli 28th, 2017

Leden van de ANWB kunnen nu gratis een ansichtkaart sturen vanaf hun vakantieadres. Extra leuk is dat je de kaart zelf kunt ontwerpen met de online editor van de ANWB. Check snel de website om te zien hoe het werkt en profiteer. Let op: 1 gratis kaartje per lid.

Gratis Wakker Dier wenskaarten

maandag, oktober 24th, 2016

Wakker Dier geeft gratis wenskaarten weg van vrolijke varkens in de zomer en winter. Wil je ook een setje van 4 wenskaarten ontvangen? Klik dan snel verder en bestel je gratis wenskaarten.

Stuur een gratis kaartje naar een vluchteling

maandag, oktober 24th, 2016

Vraag nu een gratis kaartenset aan van VluchtelingenWerk Nederland(VWN), schrijf een persoonlijke wens en steek vluchtelingen een hart onder de riem. VWN zorgt ervoor dat de kaarten terechtkomen in de asielzoekerscentra in Nederland.

Webprint

donderdag, oktober 22nd, 2015

Ook bij Webprint kun je terecht voor de leukste kaarten in verschillende thema’s. Hierbij kun je denken aan thema’s zoals Trouwen, Vakantie, Geboorte, Verjaardag, Geslaagd en nog veel meer. Of kies er voor om je eigen kaart te ontwerpen met persoonlijke boodschap. Het kan allemaal bij Webprint!