Archive for the ‘Top 5 Gratis eBooks’ Category

KNF kennisquiz + gratis werkgids

dinsdag, september 11th, 2018

Doe nu gratis mee aan de KNF kennisquiz en ontdek wat jij weet over werk en inkomen. Na het beantwoorden van 4 meerkeuzevragen ontvang je gratis de gids ‘alles wat je wil weten over werken’. Deze gids staat boordevol tips en trucs over alles wat met werk en inkomen te maken heeft.

Gratis e-book basisprincipes beleggen

zaterdag, maart 3rd, 2018

Leer de kunst van beleggen en voorkom de vele gemaakte fouten. Je leert het in deze gratis e-book over de basisprincipes van beleggen. De e-book t.w.v. €99 is tijdelijk gratis verkrijgbaar.

Gratis Whitepaper Belonen

maandag, december 4th, 2017

In deze whitepaper Belonen lees je de beste tips en manieren om jouw (werknemers) te belonen voor hun inzet. Download de gratis whitepaper.

Gratis Donald Duck digitaal

maandag, april 3rd, 2017

Donald Duck nr. 3-2017 kun je nu gratis digitaal lezen. Bekijk het inkijk exemplaar online. Wil je direct een voordelige proefabonnement nemen? Ga dan naar onze tijdschriften-pagina en neem een proefabonnement op Donald Duck!

Gratis Quaker ontbijt e-book

donderdag, december 1st, 2016

Download het gratis Quaker ontbijt e-book met 70 overheerlijke ontbijtjes, inclusief handige foodstylingtips.

Gratis e-book: Voor altijd wonen in een hotel

maandag, augustus 8th, 2016

Download nu gratis het boek ‘Voor altijd wonen in een hotel’ in PDF-formaat. Het boek geeft een kijkje achter de schermen zoals verbouwingsproblemen, hoogte- en dieptepunten en heerlijke recepten.

Gratis Whitepaper Binden & Boeien

maandag, december 7th, 2015

Hoe kun je werknemers binnen je organisatie binden en boeien? In deze whitepaper krijg je concrete voorbeelden van motivatiepunten en ontdek je kracht van delegeren en waarderen. Download de whitepaper gratis!

Gratis belegginggids

maandag, augustus 3rd, 2015

Vraag gratis de beleggingsgids aan en word een échte belegger! Naast je PDF ontvang je ook 1 gratis training, een demo account en dagelijkse markt analyses.

Bruna geeft 5% korting op studieboeken

dinsdag, maart 16th, 2010

Nieuwe studieboeken nodig? Bestel ze op Bruna.nl en ontvang maar liefst 5% korting.