Archive for april, 2019

Gratis rondvaart in Vlissingen

maandag, april 29th, 2019

Meld je nu gratis aan voor een rondvaart in Vlissingen. De rondvaart duurt circa 2,5 tot 3 uur en inschrijven is verplicht.

Niet tevreden? Geld terug op Promensil!

dinsdag, april 23rd, 2019

Promensil helpt vrouwen met opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kan je na 100 dagen je aankoopbedrag terugvragen.

Gratis treinpakkers couponboekje

zaterdag, april 20th, 2019

De treinpakker couponboekje worden weer bezorgd! Heb jij geen boekje ontvangen? Vraag je couponboekje dan online aan via deze actie. Voor deze actie geldt OP=OP! Nieuwe editie.

€50 HEMA cadeaukaart bij woonverzekering

zaterdag, april 20th, 2019

Sluit nu een voordelig woonverzekering af bij HEMA (Achmea) en krijg een gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €50. Zo kan je gratis winkelen bij HEMA!

Gratis tekenpas (Noord-Holland)

dinsdag, april 16th, 2019

Woon je in Noord-Holland en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het landschapnoordholland.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

Gratis tekenpas (Utrecht)

dinsdag, april 16th, 2019

Woon je in Utrecht en heb je een huisdier? Vraag dan een gratis tekenpas aan via het Utrechtslandchap.nl. Met de tekenpas verwijder je een teek in een handomdraai.

Spaar voor gratis beloningen

maandag, april 15th, 2019

Lifepoints is een consumentenpanel bestaande uit mensen die vrijwillig deelnemen aan marktonderzoeken. Meld je GRATIS aan en start je eerste onderzoek. Inruil voor je tijd ontvangen je spaarpunten die je kunt inruilen voor gratis beloningen. ps. Vergeet niet je e-mailadres te bevestigen.

Gratis sokken t.w.v. €8,50

maandag, april 15th, 2019

Word nu lid van Cotton Finest en ontvang je eerste paar sokken t.w.v. €8,50 helemaal GRATIS! Je betaalt enkel €2,50 voor de verzending. Na de eerste maand ontvang je daarna maandelijks een nieuw paar sokken voor €8,50. Opzeggen kan op elk gewenste moment.

Bespaar tot €365 op energie!

zondag, april 14th, 2019

In jouw gemeente kan je tot 1 mei een gratis tariefcheck laten doen. Met de tariefcheck kan je tot wel €365 op energie besparen. Je ontdekt het binnen 1 minuut.

Gratis VISA World Card 1 jaar GRATIS

dinsdag, april 9th, 2019

De Visa World Card is de meest geaccepteerde betaalmiddel, handig voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets! Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.