Archive for maart, 2019

Simpel Most Wanted sim only

vrijdag, maart 29th, 2019

Wil je een nog voordeliger sim only? Kies dan nu voor Simpel tijdens de Most Wanted actieweken. Je krijgt dan een sim only met 4 GB data, onbeperkt bellen en 500 smsjes voor slechts een tientje per maand.

Gratis hoortoestel proberen

donderdag, maart 28th, 2019

Gaat je gehoor achteruit? Heb je al een hoortoestel overwogen? Tegenwoordig zijn de hoortoestellen nauwelijks zichtbaar. Probeer het ook een paar weken lang GRATIS via Beter horen, zonder verdere verplichtingen.

Gratis brochure Well-Fair

woensdag, maart 27th, 2019

Vraag vandaag de brochure aan van Well-Fair en maak kans op 5x een luxe overnachting in het Well-Fair hotel inclusief ontbijt en diner t.w.v. €89,90. Well-Fair biedt boxsprings aan voor 50-plussers.

Gratis hotelverblijf in Singapore voor 2!

maandag, maart 18th, 2019

Meld je nu gratis aan voor de Singapore Airlines nieuwsbrief en ontvang als dank een gratis hotelverblijf in Singapore voor 2 personen en 1 nacht bij het boeken van een ticket.

Verdien tot wel €150 EXTRA per maand!

woensdag, maart 13th, 2019

In slechts enkele minuten per dag bijverdienen door je mening te geven. Meld je GRATIS aan voor Opinieland in slechts 1 minuten en begin met geld verdienen, tot wel €150 EXTRA per maand.

Maak eenvoudig en gratis je familiestamboom!

maandag, maart 11th, 2019

Maak nu jou familiestamboom eenvoudig en GRATIS. Vul een paar details in over jezelf en ouders en zie jouw stamboom tot leven komen. Tegen een kleine betaling kan je de geschiedenis van jouw stamboom achterhalen, maar dit is vrijblijvend.

Gratis tips voor je belastingaangifte

donderdag, maart 7th, 2019

Ontvang nu een jaar lang GRATIS FiscAlert in de brievenbus met 10 nummers over beleggen, belastingen, Pensioen, Bitcoin en persoonlijke financiën. Zo ontvang je zeer handige tips voor je belastingaangifte. Stopt automatisch na 10 nummers.

Gratis recepten via Receptenbundel.nl

woensdag, maart 6th, 2019

Weet eet jij voor je ontbijt, lunch of avondeten? Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens tussen de honderden GRATIS recepten van Receptenbundel.nl. Zo serveer je binnen enkele minuten een heerlijk gerecht voor je gasten.

Kips testpanel

vrijdag, maart 1st, 2019

Wil je graag meedenken over de producten van Kips? Dat kan! Meld je gratis aan voor het Kips testpanel en laat je mening horen.

10 gratis nummers van FiscAlert

vrijdag, maart 1st, 2019

Vraag nu gratis 10 nummers aan van FiscAlert met zeer veel tips om er financieel beter van te worden. Zo krijg je tips voor je hypotheek, belastingaangifte, pensioen en nog veel meer. Na afloop bepaal je zelf wat de 10 nummers jouw waard zijn geweest (middels een blanco acceptgiro).