Archive for december, 2018

Gratis kinder verjaardagsbox t.w.v. €35

maandag, december 24th, 2018

Heb of ken jij een kind tussen de 4 t/m 12 jaar die zijn verjaardag niet kan vieren? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend de verjaardagsbox aan t.w.v. €35. In de box vind je alles wat je nodig hebt voor een échte verjaardag.

Gratis kaartje versturen met Milner

donderdag, december 20th, 2018

Bij aankoop van één Milner product ontvang je een gratis Greetz kortingscode. Met deze code kan jij vervolgens één GRATIS kaartje t.w.v. €2,85 versturen. Geldig tot en met 31 maart 2019.

Kans op een HEMA cadeaukaart t.w.v. €50!

woensdag, december 19th, 2018

Kerst, Oud & Nieuw, goede voornemens… de komende tijd zul je veel folders in de brievenbus ontvangen. Met deze actie bepaal je zelf welke folders je wel of niet wilt ontvangen (of stop zetten!). Nu met kans op een HEMA cadeaukaart t.w.v. €50.

Gratis wintersportdekking bij reisverzekering

dinsdag, december 18th, 2018

Ga je op wintersport? Kies dan voor de reisverzekering van HEMA en ontvang er een gratis onderwater- en wintersportdekking bij! Zo ben je ook tijdens je wintersportvakantie volledig gedekt! Bereken je premie en profiteer.

Win een €100 Bol.com cadeaukaart

maandag, december 17th, 2018

Hoe bewust ben jij in de winter met gas en stroom bezig? Doe nu deze korte enquête (1 minuut) en maak daarmee kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €100!

Gratis zitplaatsen voor evenementen

dinsdag, december 11th, 2018

Met KPN kan je naar de leukste evenementen zoals voetbal- en schaatswedstrijden of een dagje naar het museum. Wil je hier ook kans op maken? Meld je dan gratis aan voor Seaters en schrijf jezelf in voor de wachtrij!

Prijzen winnen met een bus Pringles

maandag, december 10th, 2018

Koop nu een bus Pringles in een variant naar keuze (kerst edities) en maak met elke bus kans op schitterende prijzen. Pringles claimt dat je altijd een prijs wint. Gebruik de code die je op de Pringles-can vindt.

Test je geluk en win €250!

zondag, december 9th, 2018

Test vandaag je geluk met kans op een cadeaukaart t.w.v. €250 van H&M, Shoeby of Primark! Druk op de knop en maak direct kans.

Gratis proefpakket met 4 gratis erectiepillen

vrijdag, december 7th, 2018

Kan je wel wat hulp gebruiken tussen de lakens? Vraag dan de MaxViril proefpakket aan. Je ontvangt dan 4 erectiepillen per post na het lezen van reclame / nieuwsbrieven.

Kerstkaarten met HEMA

donderdag, december 6th, 2018

Maak nu je eigen kerstkaarten via HEMA vanaf 8 euro per set van 20 stuks en inclusief enveloppen. Je hebt keuze uit een fotokaart of normale kaart met afdruk. Niet te vergeten heeft Hema nieuwe designs voor je in petto!