Archive for augustus, 2018

Varagids aanbieding: 50% korting!

vrijdag, augustus 31st, 2018

Neem nu een abonnement op de Varagids en ontvang 1 jaar lang de Varagids op de deurmat voor slechts 29,95. Dit komt neer op een korting van maar liefst 50%! Met de Varagids ontvang je wekelijks een handige tv gids met een uitgebreid programma-overzicht.

Back to School bij Voordeeldrogisterij

donderdag, augustus 30th, 2018

Naast de vele verzorgingsproducten van Voordeeldrogisterij kun je hier ook verschillende schoolspullen kopen zoals pennen, papier, tassen, lijmstiften en nog veel meer.

Gratis de Blije Doos

donderdag, augustus 30th, 2018

Ben jij zwanger? Vraag dan gratis de Blije Doos aan van WIJ Jonge Ouders boordevol leuke baby- en kinderspulletjes. Hierbij kun je denken aan o.a. Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, het magazine WIJ Jonge Ouders, gratis mutsje met naam en nog veel meer. Alle producten zijn afgestemd op jou en je baby. Let op: het cadeaupakket kan per maand variëren!

Gratis demo voor je rijbewijs

donderdag, augustus 30th, 2018

Ben je bezig voor je auto, bromfiets of motor rijbewijs? Oefen dan hier je theorie met verschillende oefenexamens. Start de demo om een voorproefje te krijgen.

Acer Chromebook van €249 voor €29

woensdag, augustus 29th, 2018

Volg nu een (klassikale) HBO bacheloropleiding of volledige masteropleiding via NTI en krijg een Chromebook bij je bestelling voor slechts €29 in plaats van €249.

Je abonnement is de eerste maand gratis!

woensdag, augustus 29th, 2018

Sluit nu een telefoonabonnement af via UnitedConsumers en betaal de eerste maand helemaal niets voor je bundel! Geldig op abonnementen van KPN, BEN, T-Mobile, Tele2, Telfort en Vodafone. Voor welk toestel of sim only ga jij?

Win een elektrische fiets met Nuon

dinsdag, augustus 28th, 2018

Doe nu mee aan deze korte enquête van Nuon over duurzaam energie en maak kans op een elektrische fiets. Hoe groen ben jij?

Youfone alles-in-1 voor €19,95

dinsdag, augustus 28th, 2018

Kies nu voor tv, internet en bellen van Youfone en betaal slechts €19,95 per maand. Dat is een stuk goedkoper dan Ziggo en KPN! Met Youfone krijg je 40 zenders, inclusief Fox Sports 1 en 26 HD zenders.

ANWB Silver 1e jaar 50% korting

zaterdag, augustus 25th, 2018

Vraag nu de ANWB silver card aan en ontvang 50% korting in het eerste jaar! Met de ANWB silver card heb je een ruimere bestedingslimiet en langere aankoopverzekering. Probeer het nu één jaar lang met 50% korting en ontdek alle voordelen!

Gratis monteur aan huis

vrijdag, augustus 24th, 2018

Is je computer traag, heb je een probleem met het internet of loop je tegen een andere computerprobleem aan? Schakel gratis de ‘Monteur aan huis’ in en laat je computer nakijken. Als er een probleem is bespreek je eenvoudig een oplossing, de kosten en de tijd die nodig is voor de reparatie.