Archive for december, 2016

1 maand gratis Weight Watchers + kookboek

woensdag, december 28th, 2016

Met WeightWatchers verlies je 8x meer gewicht dan alleen! Start 2017 goed met het programma van WeightWatchers en ontdek hoe gemakkelijk jij gewicht kunt verliezen. Je ontvangt nu niet alleen de eerste maand gratis, maar ook nog een gratis receptenboekje!

3 weken gratis De Limburger

zaterdag, december 24th, 2016

Ontvang De Limburger nu 3 weken lang in de brievenbus of lees de krant 4 weken uitsluitend digitaal. Beide varianten zijn gratis en stoppen automatisch!

Gratis Deluxe Voucher Dagje Amsterdam

woensdag, december 21st, 2016

Bestel nu gratis deze Deluxe Voucher Dagje Amsterdam met ruim €300 korting voor attracties in Amsterdam! Zo ontvang je korting voor de Icebar Xtracold, City SightSeeing, Diamant Museum, The Amsterdam Dungeon, Rederij Lovers en nog veel meer. Jouw totale voordeel loopt op tot maar liefst €300!

Pampers producttesters gezocht!

woensdag, december 21st, 2016

Probeer nu gratis Pamper premium protection, inclusief vochtige luierdoekjes. Interesse? Meld dan gratis aan als producttester!

Gratis LG G4S bij goedkope sim only

zaterdag, december 17th, 2016

Je ontvangt nu gratis de LG G4S smartphone t.w.v. €159 bij een super voordelige sim only van Telfort. Je kunt kiezen uit 3 bundels al vanaf €9 per maand!

Gratis lifetime Fullmembership

donderdag, december 15th, 2016

Schrijf je in voor de datingssite Tindle en ontvang een gratis Lifetime Fullmembership! Beoordeel gratis alle profielen, vindt de ander jou ook leuk dan is er een match en komen jullie met elkaar in contact.

38% korting op Plus Magazine jaarabonnement

woensdag, december 14th, 2016

Neem nu een proefabonnement op Plus Magazine en ontvang 11 nummers voor slechts €35. Dit is een korting van 38%! Plus Magazine wordt maandelijks bezorgd met 200 pagina’s over geld, recht, gezondheid en nog veel meer.

Kampioen keukenmagazine + iPhone 6

vrijdag, december 9th, 2016

Je maakt meteen kans op een iPhone 6 als je een gratis keukenmagazine aanvraagt van KeukenKampioen. Zo kun je allerlei inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken en ontdek je handige tips en trucs. Vraag hem gratis aan en win!

Gratis Grando Keukenmagazine

woensdag, december 7th, 2016

Vraag gratis en vrijblijvend het Grando Keukenmagazine aan met 76 pagina’s vol keuken & badkamer inspiratie. Je ontvangt de Grando Keukenmagazine binnen 3 werkdagen.

Gratis XBOX ONE S + game bij Samsung tv

dinsdag, december 6th, 2016

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie? Koop je televisie dan bij TVQ en ontvang een gratis XBOX ONE S +game bij 14 topmodellen van Samsung. Je kunt kiezen uit de beste toestellen en gelijk in 4K gamen en films kijken. Leuke tip voor mensen met een 13e maand!