Archive for januari, 2016

Gratis Roompot magazine (per post)

vrijdag, januari 29th, 2016

Vraag gratis de Roompot vakantie magazine aan boordevol ervaringen van gasten, rapportages, tips en ideeën voor zowel jou als de kids! Vul het formulier in en krijg een gratis exemplaar thuisgestuurd.

Tot €120 voordeel op je energierekening

donderdag, januari 28th, 2016

Bij Energiedirect krijg je geen welkomstcadeau, maar wel een scherp tarief! Hierdoor kan je al gauw tot €120 besparen ten opzichte van je huidige energieleverancier. Bereken vrijblijvend je premie en ontdek wat jij kan besparen.

Albert Heijn bonus

woensdag, januari 27th, 2016

Bekijk snel de Albert Heijn Bonus en profiteer van diverse kortingen op etenswaren, verzorgingsproducten en dranken. Elke week zijn er nieuwe bonussen beschikbaar, dus kom regelmatig terug om geen actie te missen.

Gratis aanmelden bij Pepper

dinsdag, januari 26th, 2016

Vind je grote liefde met Pepper! Meld je gratis aan en er is geen reden meer om alleen te zijn met Valentijnsdag. Je bent dan binnen een paar minuten makkelijk en snel in contact met andere singles.

Zalando sale tot 70%

dinsdag, januari 26th, 2016

Profiteer van de Zalando sale met kortingen tot 70% op o.a. schoenen, jeans, truien, vesten en nog veel meer! Jouw voordeel kan maar liefst oplopen tot 70%.

60 gratis fotoafdrukken

zaterdag, januari 16th, 2016

Laat je foto’s niet op de computer of USB staan, maar print ze nu gratis uit bij Photobox! In totaal kun je 60 van jouw favoriete foto’s afdrukken in 10×15 of 11×15 formaat.

Gratis keukenmagazine Keukenplaats

vrijdag, januari 15th, 2016

Inspiratie nodig voor een nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje tussen de Duitse keukens van Keukenplaats en download hier je gratis e-book! Download nu het gratis e-book en je ontvangt ook een korting t.w.v. €100.

Gratis Kleenex zakdoeken + tissue-box

dinsdag, januari 12th, 2016

Via deze actie kun je een gratis Kleenex zakdoeken met oppepbox aanvragen. Beantwoord de vragen op de website en krijg als dank Kleenex zakdoeken.

Passen jullie bij elkaar?

maandag, januari 11th, 2016

Heb je een oogje op iemand en wil je weten hoe sterk de liefde tussen jou en je vlam is? Vul dan je naam en de naam van je vlam in bij de liefdesmeter en ontdek hoe sterk jullie liefde is.

Twee vliegtickets cadeau bij internet, tv en bellen

donderdag, januari 7th, 2016

Als je via Miky een Alles-in-1 abonnement (televisie, internet en bellen) afsluit bij Fiber, ontvang je naast 24 maanden korting ook twee vliegtickets cadeau! Hiermee kun je naar meer dan 100 Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen.