Archive for december, 2015

Gratis entreekaartje voor een dagje uit

donderdag, december 31st, 2015

Doe nu mee met het online onderzoek naar de levensstijl van Nederland en als dank voor je deelname ontvang je een kortingscode waarmee je het 2e kaartje gratis krijgt op een breed aanbod van theatervoorstellingen, concerten, wellness, dierentuinen en pretparken.

Gratis proefnummer Lach magazine

vrijdag, december 18th, 2015

Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een gratis proefnummer aan van ‘Lach’ magazine. Voor deze actie geldt OP=OP! Vind je het ook belangrijk dat zieke kinderen weer kunnen lachen? Vraag dan nu een proefnummer aan!

Gratis 500 GB opslagruimte (cloud)

dinsdag, december 8th, 2015

Probeer Porton nu één maand gratis en ontvang 500 GB opslagruimte in de cloud. Al je bestanden zijn vervolgens 24/7 toegankelijk! Na de eerste maand loopt je proefabonnement automatisch af. Je zit dus niet vast aan een abonnement.

Gratis website maken

dinsdag, december 8th, 2015

Bij Jouwweb kun je nu je eigen gratis website maken, inclusief domeinnaam. Meld je gratis aan en begin met het bouwen van je eigen website! Je website is direct online en er is geen kennis vereist.

Gratis Whitepaper Binden & Boeien

maandag, december 7th, 2015

Hoe kun je werknemers binnen je organisatie binden en boeien? In deze whitepaper krijg je concrete voorbeelden van motivatiepunten en ontdek je kracht van delegeren en waarderen. Download de whitepaper gratis!

Elke dag een nieuwe horoscoop

maandag, december 7th, 2015

We hebben elke dag een nieuwe horoscoop voor je klaarstaan. Klik snel verder, selecteer je sterrenbeeld en lees je horoscoop van vandaag.