Archive for september, 2015

Veronica Magazine voor slechts 77 cent per week!

woensdag, september 30th, 2015

Laat Veronica Magazine 52 weken lang op de deurmat vallen voor slechts 77 cent per week! Je ontvangt dan een korting van maar liefst 52%.

Bart Smit speelgoedboek!

maandag, september 28th, 2015

Neem nu een kijkje in het grote speelgoedboek van Bart Smit en ontdek duizenden artikelen onder één dak! Het boek kun je nu online bekijken. Dus ben je op zoek naar een cadeautje voor een kind? Bekijk dan het grote speelgoedboek van Bart Smit.

ABN creditcard + luxe pasjeshouder

dinsdag, september 22nd, 2015

Vraag nu een creditcard aan van ABN AMRO en ontvang een gratis luxe pasjeshouder Secrid cardprotector cadeau! Met deze creditcard shop je zorgeloos online en zijn al je aankopen direct verzekerd!

Gratis proefnummer Hippo

maandag, september 21st, 2015

Vraag nu een gratis nummer aan van Hippo, het vakblad voor Belgische paardensport! Dus wil je ook kennismaken met Hippo?

Gratis ebooks van Kobo

donderdag, september 17th, 2015

Kobo heeft naast e-readers ook ebooks te koop, en hier zitten ook een aantal gratis ebooks tussen! Download ze via deze link van hun website.

Gratis ebooks voor iPad, Kobo en Sony Reader

donderdag, september 17th, 2015

Heb jij een iPad, Kobo of Sony Reader en ben je op zoek naar gratis ebooks (in ePub formaat)? Bekijk dan het overzicht van gratisepub.nl!

Gratis Danio bewaardeksel

maandag, september 14th, 2015

Danio liefhebbers gezocht! Koop jij ook altijd een Danio toetje, maar eet jij de pot niet in één keer leeg? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een Danio bewaardeksel aan. Deze deksel kan in de vaatwasser en is dus vaker te gebruiken.

Noordhollands dagblad proefabonnement

woensdag, september 9th, 2015

Neem nu een proefabonnement op het Noordhollands Dagblad en ontvang de krant 6 weken elke zaterdag de extra dikke weekendkrant en doordeweeks lees je de krant digitaal. Nu 6 weken voor slechts een tientje. Stopt automatisch!

Gratis Swiffer pakket!

maandag, september 7th, 2015

Swiffer is via ‘Lekker in het Leven’ op zoek naar 4000 ambassadeurs die gratis Swiffer willen proberen. Je ontvangt 1 set Swiffer vloerreiniger en 1 set Swiffer Duster XXL (met 2 navullingen).

Gratis IQ test

vrijdag, september 4th, 2015

Wil jij een IQ test doen om te kijken wat je IQ is en hoe slim je bent? Klik dan door naar de volgende website om een gratis IQ test te doen.