Archive for juni, 2015

Eerste maand gratis bij Weight Watchers

dinsdag, juni 30th, 2015

Bespaar nu maar liefst €49,50 op afvallen! Word zomerfit met de dienst van Weight Watchers en krijg de eerste maand gratis. Daarnaast betaal je geen inschrijfkosten, dus meld je aan en begin met voordelig afvallen.

Word tester van Jumbo

maandag, juni 29th, 2015

Jumbo heeft op Facebook een Testmarkt waar je je voor aan kunt melden. Zo kun je gratis producten testen en anderen laten weten wat je er van vindt. Meld je aan en test gratis producten!

Gratis Simply Colors tegoedbon €15!

donderdag, juni 25th, 2015

Open een kinderrekening bij Brand New Day en ontvang een tegoedbon t.w.v. €15 van Simply Colors. Je ontvangt de tegoedbon na aanmelding binnen enkele dag in je mailbox!

Gratis Subway koekje!

maandag, juni 22nd, 2015

Neem een minuutje van je tijd om deze enquête van Subway in te vullen. Als dank ontvang je een waardebon voor een gratis Subway koekje!

2 maanden gratis huren!

zondag, juni 21st, 2015

Koel- en vriesapparaten die ouder zijn dan zeven jaar zijn niet goed voor het milieu en jouw portemonnee. Bij Skala.nl huur je altijd de meest energiezuinigste koelkasten voor een laag bedrag per maand. Nu tijdelijk 2 maanden gratis!

Leesmap + gratis tablet!

maandag, juni 15th, 2015

Laat nu de leukste tijdschriften bij je thuisbezorgen in 1 handige leesmap en ontvang gratis een tablet t.w.v. €90,-! Of kies voor één van de andere cadeaus.

Gratis naar de A.Vogel tuinen

zaterdag, juni 6th, 2015

Gebruik de kortingscode Welkomtuinen en krijg gratis toegang tot de A.Vogel Tuinen voor twee personen (t.w.v. €10,-). Vink hiervoor de eerste optie aan!

Wildplukwijzer: gratis fruit, noten en groenten plukken

donderdag, juni 4th, 2015

In Nederland zijn er voldoende plekken waar fruit, noten en groenten in het wild groeien. Met deze gratis Wildplukwijzer vind je ál deze mooie plekken!