Archive for januari, 2015

Gratis TMC 520 vlekkendoekjes

maandag, januari 26th, 2015

Deel jouw ervaring met TMC 520 vlekkendoekjes én ontvang een gratis vlekkendoekjes indien jouw reactie wordt geplaatst.

Tot wel 300% snellere pc

zondag, januari 25th, 2015

Is jouw pc of laptop traag geworden? Download dan gratis Advanced SystemCare en verbeter je prestatie. Met Advanced SystemCare versnelt je PC tot wel 300% en opstarten tot wel 200%.

Gratis eBook met lekkere recepten

woensdag, januari 21st, 2015

Probeer je af te vallen? Meld je dan nu aan voor ‘Afvallen met Nederland’ en download gratis je eBook met lekkere recepten. Daarnaast krijg je dieet-advies en handige informatie om af te vallen.

Tot 25% korting voor bestaande klanten!

donderdag, januari 8th, 2015

Alle bestaande klanten van Nuon ontvangen maar liefst tot 25% korting op gas en licht. Nog geen klant? Meld je dan aan voor een korting van 5%. Per jaar zal dit met 5% worden verhoogd!

Dé Online Oogtest

maandag, januari 5th, 2015

Vermoed je dat je een bril nodig hebt? Doe dan gratis de online oogtest en ontdek in een paar minuten of jij wel/geen bril nodig hebt. Let op: de online test geeft een indicatie en kan afwijken van de werkelijkheid.

Theorie examen oefenen gratis

donderdag, januari 1st, 2015

Heb je binnenkort je theorie voor je autorijbewijs? Oefenen kan geen kwaad! Bekijk de gratis demo van DriversOnly en test je kennis op het gebied van de autotheorie.

Gratis antivirus

donderdag, januari 1st, 2015

Één van de beste antivirusprogramma’s van dit moment is Avast. En ook nog gratis! Bescherm je computer met deze gratis antivirus: download hem online.

Gratis virusscanner

donderdag, januari 1st, 2015

Op zoek naar een goede gratis virusscanner? AVG AntiVirus Free is een compleet gratis applicatie voor je computer waarmee je veiliger je pc of laptop kunt gebruiken.

Gratis babydoos voor Belgen

donderdag, januari 1st, 2015

Ben je woonachtig in België? Vraag dan gratis de Roze Doos aan en ontvang 1 van de 5 geschenkpakketten! Let op: alleen geldig als je woonachtig bent in België.