Archive for november, 2014

Gratis Transformers Age of Extinction

zondag, november 30th, 2014

Word gratis lid van de boekenclub ECI én ontvang gratis de film Transformers Age of Extinction! Daarnaast profiteer je ook van exclusieve aanbiedingen op boeken, films, cd’s en games.

Hoeveel weet jij van hart- en vaatziekten?

zondag, november 23rd, 2014

Het aantal mensen met hart- en vaatziekten neemt toe en zijn er ruim 1 miljoen patiënten. Iedere dag sterven 107 mensen aan deze ziekte en worden 1.000 mensen in het ziekenhuis opgenomen. Hoeveel weet jij van hart- en vaatziekten? Doe de quiz!

Gratis puppy- en kittenpakket

donderdag, november 13th, 2014

Heb jij een puppy of een kitten? Vraag dan een gratis pakket aan boordevol leuke spulletjes zoals een informatiefolder, een kortingsbon, een zakje puppy- of kittenvoeding, een speeltje voor je huisdier en eventueel nog andere leuke aanbiedingen. Af te halen bij een dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Gratis MasterCard + €5,- cadeau!

dinsdag, november 11th, 2014

De Prepaid MasterCard is tijdelijk het eerste jaar gratis. Start binnen een maand €15,- op je kaart en ontvang €5,- cadeau. Vraag nu gratis aan!

Gratis vrijwilligerswerkmagazine

maandag, november 3rd, 2014

Travel Active is een digitale vrijwilligerswerkmagazine die je hier gratis kunt aanvragen! Vul je gegevens in en ontvang binnen enkele minuten een downloadlink in je mailbox.