Archive for juni, 2014

Gratis tablet bij Vodafone

maandag, juni 30th, 2014

Laatste kans! Dit is de laatste dag dat je bij Ritel een gratis Samsung tablet krijgt wanneer je een Vodafone abonnement afsluit. Bekijk de actie nu!

Gratis e-book van Keukenplaats en €100 korting

donderdag, juni 26th, 2014

Maak kennis met Keukenplaats aan de hand van hun gratis e-book! Hierin vind je de leukste inspiratietips en €100 korting.

Gratis Kwebbels boekenpakket

woensdag, juni 25th, 2014

Maak kennis met het unieke Kwebbels kinderboekenpakket! Je ontvangt 4 gratis lees-, leer- en doeboeken die afgestemd zijn op de leeftijd en het geslacht van je kind.

iPhone 4s met gratis internet en sms

dinsdag, juni 24th, 2014

Met deze actie van Hi krijg je nu bij een iPhone 4s gratis 2GB extra internet en kun je gratis onbeperkt sms’en! Stel jouw persoonlijke abonnement samen en bestel deze telefoon van Apple nu heel voordelig.

Win een kookboek van Rudolph van Veen

vrijdag, juni 20th, 2014

Serveer de lekkerste gerechten op tafel met dit gratis kookboek van Rudolph van Veen. Bevestig je deelname en win!

Gratis vogelhuisje + kaarten!

donderdag, juni 19th, 2014

Laat je kind lid worden van OERRR en ontvang een doe-het-zelf vogelhuisje, waaier (tot 6 jaar) en kaarten met opdrachten (6-12 jaar). Met OERRR ontdekt jouw kind de natuur!

Gratis producten bestellen

dinsdag, juni 17th, 2014

Zonnebrillen, sieraden, kabels, oordopjes en nog veel meer gratis producten in onze webshop! Je betaalt enkel de verzendkosten à €5,95.

Kies jouw favoriete sim only

zondag, juni 15th, 2014

Met onze sim-only vergelijker kun je alle sim only abonnementen van verschillende providers met elkaar vergelijken! Er zitten zelfs gratis abonnementen tussen, dus neem een kijkje!

Nederlandse software downloaden

vrijdag, juni 13th, 2014

Ben jij ook flauw van die ingewikkelde software in het Engels? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste Nederlandstalige software. Geen ingewikkelde computerpraat, maar gewoon duidelijk en voor iedereen te begrijpen.

Ontvang gratis* 2 paar panty’s

woensdag, juni 4th, 2014

Vraag nu een gratis* panty proefpakket aan én maak daarnaast ook kans op een jaar lang gratis panty’s t.w.v. 244 euro! * Je betaalt enkel de verzendkosten.