Archive for maart, 2014

Gratis vakantiecheque t.w.v. 300 euro!

maandag, maart 31st, 2014

Doe nu mee aan deze enquête en ontvang gegarandeerd een vakantievoucher t.w.v. 300 euro voor Praag! Deze kun je inruilen voor een 3-daagse stedentrip, inclusief ontbijt én vervoer.

Gratis tablet, camera of boek!

donderdag, maart 27th, 2014

Is jouw energie jaaropgave ook hoger dan verwacht? Bespaar dan op je energierekening én krijg ook nog eens een gratis beloning met keuze uit een tablet, camera of kookboek van Jamie Oliver!

Kozijnen

woensdag, maart 26th, 2014

Nieuwe kozijnen nodig? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van 5 aanbieders bij jou in de buurt. Zo vind je altijd de beste deal en kan jouw voordeel oplopen tot maar liefst 40%.

Dakkapel

woensdag, maart 26th, 2014

Wil je een dakkapel laten plaatsen? Vraag dan eerst 5 gratis offertes aan van lokale specialisten én vind de beste deal. Hierdoor kan je maar liefst 4000 euro besparen!

Beveiliging

woensdag, maart 26th, 2014

Wil je voordelig een professioneel alarmsysteem laten installeren? Doe dit dan door een installateur bij jou in de buurt! Dus vraag nu gratss 5 offertes aan van aanbieders bij jou in de buurt én vind de beste deal!

Vloerisolatie

woensdag, maart 26th, 2014

Voorkom warmteverlies en vochtproblemen met vloerisolatie. Vraag vrijblijvend offertes aan en ontdek alle voordelen! Met vloerisolatie bespaar je op lange termijn dus kosten uit.

Glaszetter

woensdag, maart 26th, 2014

Op zoek naar een glaszetten bij jou in de buurt? Vraag gratis en vrijblijvend 5 offertes aan en ontdek de beste deals!

Vochtbestrijding

woensdag, maart 26th, 2014

Vochtproblemen in jouw huis? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van 5 verschillende aanbieders en vind de beste deal. Zo betaal je nooit te veel voor vochtbestrijding!

Spouwmuurisolatie

woensdag, maart 26th, 2014

Betaal niet te veel voor de isolatie van je spouwmuren, maar vraag hier gratis en vrijblijvend 5 offertes aan bij meerdere aanbieders. Zo ben je verzekerd van de beste deal.

Schuifpui

woensdag, maart 26th, 2014

Vraag gratis en vrijblijvend 5 offertes aan bij meerdere aanbieders en bespaar op de aanschaf van een schuifpui. Jouw voordeel kan oplopen naar ruim 40%!