Archive for januari, 2014

3 maanden gratis stroom

woensdag, januari 29th, 2014

3 maanden gratis stroom bij een 1-jarig contract tijdens de Nuon winterweken! Nuon regelt de overstap van A tot Z. Dus stap vandaag nog over en profiteer van 3 maanden gratis stroom.

Gratis Maza receptenboekje

dinsdag, januari 28th, 2014

Maak de lekkerste mediterrane recepten met dit gratis receptenboekje van Maza Mediterranean Specialiteiten.

Warmtepomp

zondag, januari 26th, 2014

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes aan van warmtepompinstallaties. Dit zijn installaties die warmte uit lucht, water of grond kan halen.

Mooie pickup te koop Ford F250

donderdag, januari 23rd, 2014

Ford F250
Bouw jaar 2005
Chip di kareda
Goed Muziek met sub hofer.
Picpup ta leklek
Automatiek
Vinyl bij achterback
For more info call: 7956484

Hapro Sapphire zonnebank 31 lampen

donderdag, januari 23rd, 2014

Gratis af te halen Hapro Sapphire zonnebank, 12 lampen onder, 14 lampen boven en 5 kleine lampjes voor gezicht. Werkt nog prima, maar moeten wel nieuwe lampen in.

Security awareness and protection training.

donderdag, januari 23rd, 2014

Dat u goede sloten op uw huis en auto heeft om deze tegen diefstal te beschermen is niet meer dan normaal. U zorgt ervoor dat criminelen niet bij uw persoonlijke eigendommen kunnen komen. Maar zijn uw digitale eigendommen en gegevens wel goed beschermd?

Om u antwoord te kunnen geven op deze vragen kunt u nu bij Kingsafe geheel gratis en vrijblijvend onze nieuwste security training aanvragen.

In deze training willen wij u en uw werknemers verschillende methodologieën en protocollen aanreiken waarmee u bewuster en veiliger kan omgaan met het internet.

Ook gaan we samen naar uw applicatie kijken vanuit het perspectief van een hacker om vervolgens een risico analyse samen te stellen. Zodoende kruipt u in het hoofd van een hacker en leert u zijn denkwijze zodat u zich beter kan wapenen tegen potentiële gevaren.

Bent u geïnteresseerd in onze services, of heeft u vragen of opmerkingen neem dan vandaag nog contact met ons op!

2 logeerbedden

donderdag, januari 23rd, 2014

2 inklapbare logeerbedden gratis af te halen voor 1 februari.
zijn nog in goede staat.

rommel markt spullen

donderdag, januari 23rd, 2014

gevraagd gratis (bloemetje) rommelmarkt spullen

Webwinkel laten maken vanaf €2000,-

donderdag, januari 23rd, 2014

Een goede webwinkel laten maken begint bij het opzetten van een goed online marketing en promotie plan. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij het opzetten van moderne webwinkels.
Na een vrijblijvend intake process stellen wij samen met u een wensen document op. Een goede webwinkel laten maken begint met een gedegen voor onderzoek. Onze grafisch ontwerpers maken daarna een concept grafisch ontwerp voor uw webshop waardoor u gelijk bij het begin van het project een duidelijkbeeld van de grafische weergave van uw website.
Op onze website www.karstje.nl vind u voorbeelden van webwinkels die wij voor onze tevreden klanten hebben gemaakt.
Wilt u een mooie webwinkel laten maken? Neem even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat wij voor u een webshop ontwikkelen die ook winstgevend is.
Onze klanten verdienen over het algemeen hun investering in hun webwinkel binnen 6 maanden na de oplevering terug. www.karstje.nl waar slimme ondernemers een webwinkel laten maken.

auto te koop

donderdag, januari 23rd, 2014

ik heb een dahatsu te koop uit 1998,hij loopt nog goed en is gekeurt tot maart wie heeft er zin in .