Archive for the ‘Gratis creditcard’ Category

Gratis prepaid MasterCard + €5,- cadeau!

donderdag, augustus 15th, 2019

De Prepaid MasterCard is tijdelijk het eerste jaar gratis. Stort binnen een maand €15,- op je kaart en ontvang €5,- cadeau. Vraag nu gratis aan! Ideaal voor op vakantie, voor autohuur en hotelboekingen.

Gratis creditcard + €25 vakantietegoed!

maandag, augustus 12th, 2019

Vraag nu gratis de Visa World Card aan én ontvang er zelfs €25 vakantiegeld (tegoed) cadeau! De Visa World Card is ideaal voor hotels, autohuur en tolwegen. Daarnaast profiteer je van een 180 dagen aankoopverzekering.

Gratis Mastercard creditcard aanvragen

zondag, juli 21st, 2019

Ga je op vakantie? Of ben je veel online aan het winkelen? Verzeker dan al je (online) aankopen en neem een MasterCard. Door je creditcard via ons aan te vragen betaal je het eerste jaar helemaal niets!

Gratis creditcard + online bank via N26

zaterdag, juli 20th, 2019

Heb je een creditcard nodig voor het huren van een auto of je hotelboeking? Met N26 haal je een gratis creditcard in huis. Open gratis je online bank en ontvang er een gratis Mastercard prepaid creditcard bij. Er zijn geen jaarlijkse kosten en de dienst is volledig gratis. Tevens kan je 5 keer per maand gratis geld uit de muur trekken, wereldwijd!

Gratis 1 jaar ANWB Classic credit card

zaterdag, juni 1st, 2019

Ga je op vakantie? Neem dan een credit card mee. En de ANWB Classic Credit Card is de goedkoopste credit card voor ANWB leden. Vraag ‘m nu gratis aan. Ook handig voor online aankopen vanwege de gratis aankoopverzekering van 365 dagen.

Gratis 1 jaar ANWB Gold Credit Card

vrijdag, mei 3rd, 2019

Ga je op vakantie? Doe je veel online aankopen? Vraag dan GRATIS de ANWB Gold Credit Card aan! De credit card is de ideale betaalmiddel voor op vakantie en voor online bestellingen. Nu met GRATIS aankoopverzekering.

Gratis 1 jaar ANWB Silver Credit Card

donderdag, mei 2nd, 2019

De ANWB Silver Credit Card kan je nu gratis aanvragen voor 1 jaar met gratis aankoopverzekering van 365 dagen. Dit maakt de ANWB Silver credit card de ideale betaalmiddel voor online aankopen. Vraag nu gratis aan.

Gratis VISA World Card 1 jaar GRATIS

dinsdag, april 9th, 2019

De Visa World Card is de meest geaccepteerde betaalmiddel, handig voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets! Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.

ANWB Silver 1e jaar 50% korting

zaterdag, augustus 25th, 2018

Vraag nu de ANWB silver card aan en ontvang 50% korting in het eerste jaar! Met de ANWB silver card heb je een ruimere bestedingslimiet en langere aankoopverzekering. Probeer het nu één jaar lang met 50% korting en ontdek alle voordelen!

Visa World Card 1 jaar gratis + €25 tegoed

vrijdag, februari 16th, 2018

Ga je binnenkort op vakantie? Of koop je vaak online? Verzeker dan al je aankopen met een Visa World Card. Vraag nu een Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets. Je ontvangt zelfs €25 tegoed op jouw pas.