Archive for the ‘Gratis creditcard’ Category

Gratis American Express Green Card

zaterdag, november 10th, 2018

Verzeker al je aankopen en betaal met de American Express Green Card! Nu tijdelijk het eerste jaar GRATIS t.w.v. €65. Daarnaast levert elke uitgave spaarpunten op die je kunt inruilen voor cadeaubonnen en gratis artikelen. Je ontvangt je eerste 5000 punten gratis (= een giftcard t.w.v. €25 waard).

Gratis VISA World Card + €50 tegoed!

zaterdag, november 3rd, 2018

De Visa World Card is de ideale betaalmiddel voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets én ontvang €50 tegoed op je pas. Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.

ANWB Silver + €50 tegoed!

zaterdag, augustus 25th, 2018

Vraag nu de ANWB silver card aan en ontvang €50 shoptegoed + 50% korting op het eerste jaar! Met de ANWB silver card heb je een ruimere bestedingslimiet en langere aankoopverzekering. Probeer het nu één jaar lang en ontdek alle voordelen!

ANWB Visa Card met €30 tegoed!

zondag, augustus 12th, 2018

Ben jij lid van de ANWB? Vraag dan gratis de ANWB creditcard aan en betaal het eerste jaar helemaal niets! Je ontvangt zelfs €30 gratis tegoed op je pas die je direct kunt gebruiken. Handig voor op vakantie!

MasterCard: 1e jaar gratis + €25 cadeau!

maandag, augustus 6th, 2018

Ga je op vakantie? Of ben je online aan het winkelen? Verzeker dan al je (online) aankopen en neem een MasterCard. Je ontvangt nu zelfs €25 gratis shoptegoed op je pas.

American Express Silver Card 1 jaar gratis

dinsdag, april 24th, 2018

Kies nu voor de Flying Blue – American Express Silver Card. Het eerste jaar t.w.v. 75 euro is dan helemaal gratis. Ook krijg je 2500 Award Miles cadeau, kun je rekenen op uitstekende service onderweg en zijn je aankopen verzekerd tegen schade en diefstal. Profiteer direct!

Visa World Card 1 jaar gratis + €50

vrijdag, februari 16th, 2018

Ga je binnenkort op vakantie? Of koop je vaak online? Verzeker dan al je aankopen met een Visa World Card. Vraag nu een Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets. Je ontvangt zelfs €50 tegoed op jouw pas.

Gratis shoppen bij Bijenkorf

maandag, februari 5th, 2018

Kies nu voor de Bijenkorf creditcard, meest geaccepteerde creditcard van Nederland. Met de Bijenkorf creditcard ontvang je bij iedere aankoop spaarpunten en word je automatisch Privilege Member. De spaarpunten kun je inwisselen voor gratis shoptegoed en als Privilege Member profiteer je van exclusieve kortingen en acties.

Visa World Card Business 1 jaar gratis + €50

woensdag, januari 3rd, 2018

Zoek jij een zakelijke creditcard? Profiteer dan van deze actie van Visa World Card business. Het eerste jaar is de creditcard gratis en daarbij krijg je ook nog eens €50 gratis tegoed!

50% korting op American Express Gold Card

zondag, juli 9th, 2017

Bij American Express kun je ook de American Express Gold Card aanvragen. Als je dit via ons doet ontvang je 50% op het 1e jaar en ontvang je 5.000 miles cadeau. Na het eerste jaar kost de Gold Card €170 per jaar.