Archive for the ‘Gratis creditcard’ Category

Gratis prepaid MasterCard + €5,- cadeau!

maandag, juni 24th, 2019

De Prepaid MasterCard is tijdelijk het eerste jaar gratis. Stort binnen een maand €15,- op je kaart en ontvang €5,- cadeau. Vraag nu gratis aan! Ideaal voor op vakantie, voor autohuur en hotelboekingen.

50% korting op de American Express Platinum card

vrijdag, juni 21st, 2019

Maak nu kennis met de Flying Blue American Express Platinum card en ontvang het eerste jaar maar liefst 50% korting op de kaart. Dit betekent een korting van maar liefst €300. Met deze creditcard profiteer je van een aankoopverzekering, uitgebreide reisverzekering en autohuurverzekering.

Gratis American Express Green Card

zaterdag, juni 1st, 2019

Verzeker al je aankopen en betaal met de American Express Green Card! Nu tijdelijk het eerste jaar GRATIS t.w.v. €65. Daarnaast levert elke uitgave spaarpunten op die je kunt inruilen voor cadeaubonnen en gratis artikelen. Je ontvangt je eerste 2500 punten gratis (= een giftcard t.w.v. €10 waard).

Gratis 1 jaar ANWB Classic credit card

zaterdag, juni 1st, 2019

Ga je op vakantie? Neem dan een credit card mee. En de ANWB Classic Credit Card is de goedkoopste credit card voor ANWB leden. Vraag ‘m nu gratis aan. Ook handig voor online aankopen vanwege de gratis aankoopverzekering van 365 dagen.

Gratis credit card + €25 vakantietegoed!

dinsdag, mei 21st, 2019

Vraag nu gratis de Visa World Card aan én ontvang er zelfs €25 vakantiegeld (tegoed) cadeau! De Visa World Card is ideaal voor hotels, autohuur en tolwegen. Daarnaast profiteer je van een 180 dagen aankoopverzekering.

Gratis 1 jaar ANWB Gold Credit Card

vrijdag, mei 3rd, 2019

Ga je op vakantie? Doe je veel online aankopen? Vraag dan GRATIS de ANWB Gold Credit Card aan! De credit card is de ideale betaalmiddel voor op vakantie en voor online bestellingen. Nu met GRATIS aankoopverzekering.

Gratis 1 jaar ANWB Silver Credit Card

donderdag, mei 2nd, 2019

De ANWB Silver Credit Card kan je nu gratis aanvragen voor 1 jaar met gratis aankoopverzekering van 365 dagen. Dit maakt de ANWB Silver credit card de ideale betaalmiddel voor online aankopen. Vraag nu gratis aan.

Gratis VISA World Card 1 jaar GRATIS

dinsdag, april 9th, 2019

De Visa World Card is de meest geaccepteerde betaalmiddel, handig voor al je online aankopen en voor op vakantie. Vraag nu de Visa World Card aan en betaal het eerste jaar helemaal niets! Niet te vergeten ontvang je met de Visa World Card 180 dagen aankoopverzekering voor al je inkopen.

ANWB Silver 1e jaar 50% korting

zaterdag, augustus 25th, 2018

Vraag nu de ANWB silver card aan en ontvang 50% korting in het eerste jaar! Met de ANWB silver card heb je een ruimere bestedingslimiet en langere aankoopverzekering. Probeer het nu één jaar lang met 50% korting en ontdek alle voordelen!

MasterCard 1e jaar gratis!

maandag, augustus 6th, 2018

Ga je op vakantie? Of ben je veel online aan het winkelen? Verzeker dan al je (online) aankopen en neem een MasterCard. Door je creditcard via ons aan te vragen betaal je het eerste jaar helemaal niets!