Archive for the ‘Schoolspullen aanbiedingen’ Category

Dé Bruna schoolplein voor al je schoolspullen!

zaterdag, augustus 11th, 2018

Ben je op zoek naar agenda’s, boeken, bosatlassen of andere schoolspullen? Neem dan eens een kijkje op het schoolplein van Bruna!

HEMA back to school

woensdag, augustus 10th, 2016

Zo als elk jaar heeft HEMA weer heel veel schoolspullen in verschillende stijlen. Een agenda, broodtrommel, schriften, fietsen of gadgets. Je schooljaar begint extra voordelig bij HEMA!

Nieuwe omafietsen vanaf €199

dinsdag, augustus 9th, 2016

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Dan ben je aan het juiste adres! Matrabike is al 25 jaar de fietsspecialist van het web. Zo heb je al een omafiets vanaf €199 of een kinderfiets vanaf €79. Alle fietsen worden gratis thuisbezorgd! Dus ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Neem dan eens een kijkje bij Matrabike!

Slimme studenten huren bij Smart Student Deals

dinsdag, augustus 9th, 2016

Een nieuwe televisie, laptop, wasmachine, vaatwasser, koelkast of vrieskast? Je kunt nu eenvoudig al je spullen huren bij Smart Student Deals. Je hoeft niet perse een student te zijn! Iedereen kan hier voordelig huren.

Hoge kortingen op kinderfietsen

dinsdag, augustus 9th, 2016

Voor de ouders die op zoek zijn naar een goedkope kinderfiets, neem eens een kijkje op 123kinderfietsen.nl. Hier vind je heel veel verschillenden kinderfietsen tegen uitzonderlijke kortingen. Zo begin je het nieuwe schooljaar goed!

Paradigit back to school: korting op laptops en tablets

dinsdag, augustus 9th, 2016

Ben je op zoek naar een nieuwe computer of tablet om het nieuwe schooljaar te beginnen? Neem dan eens een kijkje tussen de Back-to-School acties van Paradigit. Hier scoor je een flinke korting op laptops, tablets, routers en rekenmachines.

Campusshop: een nieuwe laptop!

dinsdag, augustus 9th, 2016

In de Campusshop vind je goede laptops, tablets en bijbehorende accessoires om het schooljaar goed te beginnen. Daarnaast kun je hier ook direct terecht voor software zoals Microsoft Office of een Anti-virus.

Koopjeshoek van Leen Bakker

maandag, augustus 11th, 2014

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, tafel, kast of bureau? Kijk dan in de koopjeshoek van Leen Bakker en profiteer van hoge kortingen! OP=OP