Archive for the ‘Apps’ Category

Gratis kop koffie + ontbijtbox

dinsdag, juli 31st, 2018

Download nu de Spar City app en kies in het menu van de app voor ‘SPAR city Box’. Je ontvangt vervolgens een e-mail waarin staat uitgelegd wanneer jij jouw gratis ontbijtbox kan ophalen (oktober). In totaal zijn er 10.000 pakketten beschikbaar. Tevens krijg je jouw eerste kopje koffie GRATIS!

60 gratis e-books met de VakantieBieb

maandag, juli 9th, 2018

Download gratis de app ‘VakantieBieb’ en krijg tot wel 60 gratis e-books. De app is tot en met 31 augustus gratis en is voorzien van gratis e-books. Leuk voor op vakantie!

BlaBlaCar app voor Android

maandag, oktober 31st, 2016

Download nu de gratis meereis app van BlaBlaCar op je Android telefoon. Met deze app kun je voordelig met mensen carpoolen zodat je de gemaakte kosten kunt delen: dat is pas goedkoop reizen! De app is gratis te downloaden.

Must-have gratis reis app

maandag, oktober 31st, 2016

Download de gratis app van BlaBlaCar nu voor iPhone. Hiermee kun je mensen zoeken die hetzelfde traject als jij willen afleggen met de auto, zodat jullie samen kunnen carpoolen en de kosten kunnen delen.

Bol.com app op je Android telefoon

maandag, oktober 31st, 2016

Als je een Android besturingssysteem op je telefoon hebt, kun je de Bol.com app downloaden. Deze is helemaal gratis en maakt mobiel shoppen op Bol.com een stuk gemakkelijker! Download de app voor niets en shopze!

Bol.com app voor iPhone

dinsdag, oktober 18th, 2016

Shop je graag op Bol.com? Dat kan nu ook gemakkelijk op je smartphone. Download deze gratis app gemakkelijk via Gratis.nl en shop al je nieuwe spullen op je iPhone met deze Bol.com app voor iOS.