Gratis iPad

De beste manieren om een grats iPad te krijgen vind je op Gratis.nl! Zo ontdek je hier alle aanbiedingen, enquêtes en prijsvragen waarbij je een Apple iPad cadeau krijgt. Wil je ook in aanmerking komen voor een gratis iPad? Bekijk dan onderstaande acties! We hebben alle gratis iPad aanbieding namelijk al voor je op een rijtje gezet.

Gratis iPad aanbiedingen

  ipad-mini-retina
  »

  iPad Mini Retina cadeau bij iPhone 5S

  Hoef jij niet perse met het nieuwste toestel rond te lopen, maar wil je wel een nieuwe telefoon? Kies dan voor de handige Apple iPhone 5S en ontvang een iPad Mini Retina 32 GB cadeau, zonder bijbetaling!

  ipad-air-2-castle2
  »

  Gratis iPad Air 2 bij Lumia 550

  Je ontvangt nu een gratis iPad Air 2 bij een voordelig abonnement op de Microsoft Lumia 550 met 4G. Heb je liever een ander toestel bij je iPad? Klik dan verder! Dus heb jij liever een iPad Air 2 in plaats van het nieuwste toestel? Dan ben je aan het juiste adres!

  apple ipad air
  »

  Gratis iPad Air bij gsm naar keuze

  Je ontvangt nu een iPad Air cadeau bij een GSM naar keuze. Je kunt kiezen uit een Samsung, Sony en Nokia toestel in combinatie met een abonnement. Kies je toestel en claim je gratis iPad Air. Niet te vergeten ontvang je ook een vaste korting op je abonnement!

Win een iPad

  ipad mini
  »

  Doe de check en maak kans op 1 van de 3 iPad mini's

  Win een iPad Mini t.w.v. €299,-! Doe nu de 'Alles Onder Één Dak' check en ontdek wat jouw VvE allemaal verzekerd heeft! Want misschien moet je zelf nog dingen regelen. Dan is het goed om dit te weten!

  jiggy-ipad
  »

  Kans op een iPad 3 bij Jiggy

  Meld je gratis aan voor het spaarprogramma van Jiggy en maak kans op een iPad Air 3. Al meer dan 200.000 leden sparen en besparen via Jiggy.

  20130704163550-20130603_OpenJePakje_invite_mail_static
  »

  Wil jij een gratis iPad Mini, oma fiets of scheermesjes?

  We hebben een cadeautje voor je. Je kunt een gratis iPad Mini, oma fiets of scheermesjes voor watch2day krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is je pakje open te maken! Maak nu je pakje open en win altijd gratis prijzen!