Gratis producten en artikelen via Facebook

Het internet staat boordevol gratis producten, dingen, spullen en artikelen. Naast het reguliere aanbod op Gratis.nl verzamelen we vanaf nu ook Facebook acties. Zo zijn er veel bedrijven die producten weggeven inruil voor een Like. Het aanbod varieert van etenswaren tot cosmetica. Hieronder verzamelen we alle Facebook acties, dus neem regelmatig een kijkje om geen enkele gratis actie te missen. Sommige Facebook acties zijn slechts een paar uur geldig!Heb je een een gratis product gezien op Facebook? Deel het dan met de rest van onze bezoekers en stuur een e-mail naar info@gratis.nl.Volg ons ook op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste gratis acties.

Gratis producten en dingen op Facebook

  fishermans-friend
  »

  Gratis Fisherman's Friend Mint

  Stuur je vrienden een gratis zakje Fisherman's Friend Mint. In totaal kan jij 3 vrienden blij maken met een gratis proefzakje!

  the-body-maskers
  »

  Gratis Expert Face Masks

  The Body Shop geeft gratis maskers! Vraag nu jouw discovery kit aan en bied er ook één aan 3 van jouw vriend(inn)en. In totaal worden er 2000 maskers weggegeven. Voor deze actie geldt OP=OP.

  Nutella-etiket
  »

  Gratis Nutella etiket maken

  Via Facebook kun je nu gratis 2 Nutella etiketten maken met naam naar keuze. Je ontvangt de etiketten per post.

  jumbo-testmarkt
  »

  Word tester van Jumbo

  Jumbo heeft op Facebook een Testmarkt waar je je voor aan kunt melden. Zo kun je gratis producten testen en anderen laten weten wat je er van vindt. Meld je aan en test gratis producten!

  los de rebus op
  »

  Jaar gratis meespelen met de Staatsloterij

  Los de rebus op en maak kans op 10x een jaar gratis meespelen met de Staatsloterij!

  cupasoup
  »

  Gratis Cup a Soup Limited Editions

  Speel mee met de Cup a Soup game en maak kans op een jaar lang gratis Cup a Soup Limited Editions.