Gratis E-cards

Wil je iemand verrassen met een leuke GRATIS e-card? Dan ben je aan het juiste adres! Wij hebben alle site's voor je verzameld waar je gratis een e-card kunt versturen. Hieronder vind je een totaaloverzicht met site's en gratis acties.

Echte kaart versturen?

Of wil je een échte kaart versturen? Kijk dan eens bij Greetz, Kaartwereld of Hallmark. Als het nu om een e-card of een echte kaart gaat. Wij zullen de beste acties voor je verzamelen. Heb je zelf een tip? Laat het ons dan weten via info@gratis.nl. Veel plezier!

Gratis kaartje versturen

  wakker-dier
  »

  Gratis Wakker Dier wenskaarten

  Wakker Dier geeft gratis wenskaarten weg van vrolijke varkens in de zomer en winter. Wil je ook een setje van 4 wenskaarten ontvangen? Klik dan snel verder en bestel je gratis wenskaarten.

  vluchtelingen-kaart
  »

  Stuur een gratis kaartje naar een vluchteling

  Vraag nu een gratis kaartenset aan van VluchtelingenWerk Nederland(VWN), schrijf een persoonlijke wens en steek vluchtelingen een hart onder de riem. VWN zorgt ervoor dat de kaarten terechtkomen in de asielzoekerscentra in Nederland.

  shell-generation
  »

  Gratis ticket voor Generation Discover Festival

  Bezoek tussen 1 en 5 oktober het Malieveld in Den Haag en ontdek Generation Discover Festival met allerlei gratis activiteiten zoals racen, sporten, drones besturen en nog veel meer.

  paddenstoelen-zoekkaart
  »

  Gratis zoekkaart paddenstoelen

  Vraag hier je gratis zoekkaart paddenstoelen en ontdek paddenstoelen bij jou in de woonplaats. Je leert werkelijk alles over paddenstoelen!

  wwf-ecard
  »

  Gratis e-card van WWF

  Wil je iemand eens echt verrassen? Verstuur dan een gratis e-card via de site van WWF. Hier vind je allerlei gratis e-cards van dieren. Hierbij kun je denken aan verjaardagskaarten met tijgers geboortekaarten met apen en liefdeskaarten met olifanten. Alle kaarten zijn in het thema van WWF, erg leuk!

  hallmark-ecard
  »

  Gratis e-card versturen

  Is er binnenkort iemand jarig? Of wil je iemand gewoon verrassen met een leuk kaartje? Grijp dan nu deze kans om online via Hallmark een GRATIS e-card te sturen. Ga naar het hoofdmenu en klik op "E-cards" om te beginnen.

  e-card-go
  »

  Gratis kaartje versturen via GoCards

  Verstuur nu gratis een e-card met persoonlijke boodschap via GoCards. Je hebt keuze uit verschillende thema's, dus voor ieder wat wils!

  proefdruk
  »

  Geboortekaartje met gratis proefdruk

  Wil je een een geboortekaartje ontwerpen? Ontwerp dan de leukste geboortekaarten via Kaartwereld en ontvang een gratis proefdruk. Zo krijg je direct een indruk van je eigen kaartje!

Kaartenwinkels

  greetz-logo
  »

  Greetz

  Verstuur gratis een kaart + cadeau via Greetz, zonder dat je deur uit hoeft! Greetz heeft voor elke gelegenheid een fysiek kaartje. Wil je ook een cadeautje meesturen? Bij Greetz is het mogelijk!

  webprint-logo
  »

  Webprint

  Ook bij Webprint kun je terecht voor de leukste kaarten in verschillende thema's. Hierbij kun je denken aan thema's zoals Trouwen, Vakantie, Geboorte, Verjaardag, Geslaagd en nog veel meer. Of kies er voor om je eigen kaart te ontwerpen met persoonlijke boodschap. Het kan allemaal bij Webprint!

  kaartwereld-kaartje
  »

  Kaartwereld

  Kaart met eigen foto, wenskaarten, verjaardagskaarten, uitnodigingen of verhuiskaarten. Voor elke gelegenheid heeft Kaartwereld een kaart klaarliggen. Of maak je eigen kaart! Voor 19:00 besteld is morgen bezorgd!

  carddreams
  »

  Carddreams

  Bij Carddreams is het mogelijk unieke geboorte- en trouwkaarten te versturen. Carddreams heeft een uitgebreide keuze, van moderne trouwkaarten tot stoere geboortekaartjes. Ontdek het aanbod nu online.