Gratis boeken downloaden en lezen

Gratis boeken downloaden voor op je PC, Android tablet, smartphone of e-reader wordt steeds populairder. Zo staat het internet vol met gratis e-books die je kunt downloaden of gratis boeken die je bij aankoop van een tijdschrift krijgt. Op Gratis.nl hebben we alle acties waarbij je gratis e-books kunt downloaden voor je op een rijtje gezet. Daarnaast hebben Bruna, Cosmox, Selexyz en bol.com vaak leuke acties waarbij je fikse kortingen op de nieuwste boeken ontvangt. Zo kun je dus ook terecht voor goedkope en gratis boeken bij Gratis.nl. Gratis Studieboeken, reisgidsen en kinderboeken: we hebben de acties hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

GRATIS boeken en tijdschriften lezen!

GRATIS boeken en tijdschriften lezen!

Vergeet de leesmap! Lees voortaan onbeperkt boeken en tijdschriften met Bliyoo! Meld je nu aan en krijg de 1e maand gratis toegang tot alle boeken en tijdschriften! Na de eerste maand kun je overstappen na een abonnement vanaf €9,95.

Populaire gratis boeken

  zeg-kleine-grutto
  »

  Gratis het boek 'Zeg kleine grutto ... Wat zoek jij toch?'

  Doe nu de kennisquiz van de vogelbescherming, beantwoord 4 meerkeuze vragen en maak 5x kans op het boek 'Zeg kleine grutto ... Wat zoek jij toch?' en een speciale vogelpennenset.

  bliyoo
  »

  Tip! GRATIS boeken en tijdschriften lezen!

  Vergeet de leesmap! Lees voortaan onbeperkt boeken en tijdschriften met Bliyoo! Meld je nu aan en krijg de 1e maand gratis toegang tot alle boeken en tijdschriften! Na de eerste maand kun je overstappen na een abonnement vanaf €9,95.

  boekenpakket
  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Maak kennis met het unieke Kwebbels kinderboekenpakket! Je ontvangt 4 gratis lees-, leer- en doeboeken die afgestemd zijn op de leeftijd en het geslacht van je kind.

  audio boek
  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  great gatsby
  »

  Gratis boek: The Great Gatsby - F. Scott Fitzgerald

  Een gratis Engelstalige roman: The Great Gatsby van F.Scott Fitzgerald.

  dante hell
  »

  Gratis boek: De Hel - Dante

  Door het nieuwe boek van 'Dan Brown: Inferno' is de interesse in Dante's heel toegenomen. Wil je dit boek ook lezen? Download dit boek gratis via Gratis.nl.

Boekwinkels

  marktplaats
  »

  Gratis tweedehandsboeken

  Op Marktplaats vind je naast betaalde tweedehandsboeken ook gratis boeken! Neem een kijkje tussen het vaak wisselende aanbod.

  bruna
  »

  Bruna, de online webshop

  Bestel simpel en snel via de online webshop van Bruna of bezoek een filiaal bij jou in de buurt! Hier vind je werkelijk alle soorten boeken.

  bolboeken
  »

  Boeken van Bol.com

  Op zoek naar een specifiek boek? Dan kan Bol.com je vast helpen! Bol.com is de grootste online boekenverkoper!

Andere gratis boeken

  kennismakings-aanbod2
  »

  4 gratis kinderboeken t.w.v. €14,95

  Vraag nu 4 leuke kinderboeken helemaal gratis aan, afgestemd op leeftijd! Je betaalt alleen de verzendkosten van slechts €5,95.

  ebook-mamaplaats
  »

  Gratis eBook '50x Best Blogs' van Mamaplaats

  Meld je nu gratis een voor de blogsite Mamaplaats en ontvang een gratis eBook '50x Best Blogs'. Mamaplaats is een blogsite voor en door moeders.

  kwebbels-proefpakket2
  »

  Proefpakket: 4 gratis kinderboeken

  Vraag nu een gratis proefpakket aan met daarin 4 kinderboeken afgestemd op geslacht en leeftijd (t/m 12 jaar). Je ontvangt 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van de bekendste merken.

  kwebbels-site
  »

  Gratis Kwebbels boekenpakket

  Kinderboeken lezen of voorlezen? Met Kwebbels is het altijd feest! Vraag nu een gratis Kwebbels proefpakket (t.w.v. €13,95) aan bestaande uit 4 gratis leerzame boeken aangepast op leeftijd en geslacht.

  jarige-job
  »

  Win het boek 'Jarige Job' van Annemarie Haverkamp

  Hoeveel weet jij over kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden? Doe de kennisquiz en maak kans op één van de vijf exemplaren van het boek ‘Jarige Job’ van Annemarie Haverkamp.

  q10-boek
  »

  Gratis boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'

  Ontvang gratis het boek 'Q10 - voor een gezond en lang leven'! Je kunt een digitaal én fysiek exemplaar aanvragen.

  rudolph bakery
  »

  Win een kookboek van Rudolph van Veen

  Serveer de lekkerste gerechten op tafel met dit gratis kookboek van Rudolph van Veen. Bevestig je deelname en win!

  audio boek
  »

  Gratis luisterboeken downloaden

  Download gratis de leukste luisterboeken van 123luisterboek.nl. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende luisterboeken!

  kindernamengids
  »

  Gratis kindernamengids

  Een naam kiezen voor je kind is laster dan je zou vermoeden. Download daarom gratis de kindernamengids met bijna 20.000 jongens- en meisjesnamen! Ook vind je hier de top 10 meest populaire namen.

  boeken
  »

  Honderden gratis Nederlandstalige boeken

  Op de website van Gutenberg.org vind je honderden Nederlandstalige boeken die je gratis kunt downloaden. Het zijn oude boeken waarvan het copyright van zijn verstreken.

  kinderboeken
  »

  Gratis digitale kinderboeken

  Download gratis deze kinderboeken! Geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Let op: het duurt even voordat het boek geladen is.

  INTERNATIONALBOOKS
  »

  Top 100 gratis boeken

  Bekijk en download de top 100 beste eBooks gratis o.a. met Alice in Wonderland, Pride and Prejudice en de Kama Sutra.

  anwb
  »

  Gratis boeken voor ANWB leden

  Als ANWB lid heb je al veel voordelen, maar wist jij al dat je bij de ANWB ook gratis boeken kreeg? Zo krijg je veel routekaarten van populaire vakantielanden (o.a. Spanje, Duitsland, Engeland) gratis. Ook de handboeken Kamperen, Op stap in Nederland en Kinderen en verkeersveiligheid zijn gratis te bestellen.

  studieboeken
  »

  Gratis studieboeken downloaden

  Studieboeken zijn vaak erg duur daarom kun je nu Nederlandstalige boeken voor studenten voor studies als Natuurkunde, wiskunde, economie, statistiek en informatica voor niks downloaden! Kijk snel of er een boek bij zit voor jouw studie!