Black Friday

Vrijdag 27 november is het Black Friday! Dit is de dag na Thanksgiving Day in Amerika en wordt beschouwd als het begin van de periode van de kerstaankopen. Hierdoor spelen veel winkels in op deze dag, waardoor consumenten kunnen profiteren van hoge kortingen en bijzondere aanbiedingen. Om dit niet aan ons voorbij te laten gaan hebben we speciaal voor jou een overzicht opgesteld van alle acties die deze dag te bieden heeft.

Korting op de leukste cadeaus

  gratis-black-friday-huisenthuis
  »

  15% korting bij Huis & Thuis

  Met de kortingscode BLACKFRIDAYA4Y ontvang je 15% korting op het hele assortiment van Huis & Thuis. Hier vind je alles voor in je woning, maar dan dus met korting! (Geldig vanaf minimaal €250).

  gratis-black-friday-print-things
  »

  40% korting op persoonlijke cadeaus

  Bij Print Things kun je allerlei soorten producten laten bedrukken en daarmee personaliseren! Dit weekend krijg je maar liefst 40% korting op het hele assortiment: goed moment om iemand te verrassen met een persoonlijk cadeau.

Elektronica

  Mode en accessoires

   gratis-black-friday-checkyourbag
   »

   20% korting op Checkyourbag.nl

   Alleen op vrijdag 27 november krijg je maar liefst 20% korting op alle artikelen van Checkyourbag.nl. Dit betekent dat je de leukste tassen en accessoires een stuk voordeliger kunt kopen. Gebruik daarvoor: BLACKFRIDAY15.

   gratis-black-friday-bh
   »

   Alle BH's van Pabo: €15

   Maak gebruik van de voordelen van Black Friday en bestel je nieuwe favoriete beha's voordelig bij Pabo! Dit weekend tijdelijk allemaal slechts €15 per stuk.

   gratis-black-friday-desigual
   »

   30% korting bij Desigual

   Bij Desigual profiteer je met Black Friday van 30% korting op het hele assortiment! Zo kun je de mooiste nieuwe outfit shoppen voor de feestdagen en ook nog geld besparen.

   gratis-black-friday-crocs
   »

   30% korting op Crocs

   De beste deals van het jaar vind je tijdens Black Friday bij Crocs! Je ontvangt maar liefst 30% korting op de collectie van Crocs; leuk als cadeautje of voor jezelf!

   gratis-black-friday-clarks
   »

   20% korting op schoenen + gratis verzending

   Met de kortingscode BLACK15 krijg je op de website van Clarks 20% korting op bijna alle schoenen. Daarnaast hoef je geen verzendkosten te betalen!